Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Oda "mernétek" jönni hozzám egy buliban? Félelmetes lennék talán?
Figyelj, ez ilyen :)
Én is néha szemezek srácokkal buliban, vagy tényleg feltűnően mosolygok rájuk, de be vannak sz*rva. Nem arról van szó, hogy nem tetszem nekik, vagy barátnőjük van, mert ha később (kicsit több önbizalommal) odamegyek hozzájuk akkor jól fogadják, örülnek. Persze az ilyenek másra nem is jók, nem jönnék össze olyan pasival aki nem mer kezdeményezni. :)
Mo.-n nagyon sok félénk, megkeseredett pasi van, utcán szinte sose kezdeményeznek, buliban is csak ritkán. (Kivéve a világi nyomorékok akik valamilyen okból kifolyólag fél óráig pofáznak akkor is ha elküldöd - mint a sárkányos.)
Környezetemben is sokkal több uncsi, átlagon (vagy alatti) lánynak van párja, mint a kicsit különlegesebbeknek. Persze, ízlés kérdése, de azért nagy általánosságban én ezt látom.
22L
Ez van sajnos a mai világban,a magyar nők bunkók nagyrészt,és bizony visszautasítanak,kinevetnek,megaláznak,ha nem vagy jóképű...
Ezért félősek a srácok,köztük én is... Francnak sincs kedve még egy megalázásra,eleget kaptam már így is.
Én sem mentem volna oda szerintem,bár ez szituációfüggő is persze,de a barátnők a legnagyobb riasztó forrás,ezt azért jó ha tudod.Ha ott vannak a barátnők is,akkor szoktuk kapni a legnagyobb kinevetéseket,elutasításokat, lenyomorékozásokat...
Szóval szerintem ha egyedül ültél volna ott,és úgy mosolyogsz rám,akkor odamentem volna hozzád valószínűleg. Az adott esetben én sem.
24/F
Jó nektek. :) Nem szóltam le senkit, biztos boldogok, nem erről szólt a válaszom. :D
Én eleve nem járok bulikba, nem élvezem őket, de ha mennék, akkor se mernék odamenni hozzád. Szimpatikus vagy, de nekem ilyen a személyiségem. Nem te vagy a félelmetes, én vagyok a kevés.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!