Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan félelmetes dolog odamenni egy ismeretlen lányhoz?
Én egyszer odamentem egyhez és gyíkká változtatott!
(Elég sok idő volt mire elmúlt :( )
A félelmed nem ok nélküli.
Lehet kamuzni, meg lehet romantikus komédia jeleneteket idézni, de az esetek úgy kb. 90 százalékában, ha egy férfi odamegy egy ismeretlen nőhöz, akkor nem az lesz, hogy szóba elegyednek és leülnek kávézni, hanem az fog történni, hogy a férfit elutasítják. Ennyi. Persze gondolom mindjárt jön a hazudozás meg a jól ismert "legyél önmagad, legyél bátor és sikerrel jársz" szöveg, holott ez annyira igaz, mint amennyire azok a reklámok, ahol fényterápiával gyógyítják a rákot.
Ez van, az élet nem egy Disney mese, ha odamész egy nőhöz, akit nem ismersz és ő se téged, akkor a legvalószínűbb kimenetele az eseményeknek az lesz, hogy úgy visszautasítanak, mint óvodás a spenótot. Azokat a kamu sztorikat meg hagyjuk, hogy "hát én bizony így jöttem össze a barátnőmmel/feleségemmel", mert ezek nagyobb hazugságok, mint Kiszel Tünde érettségije.
Ez attól is függ, hogy hol van ez! Egy szórakozóhelyre a nők jelentős része ismerkedni meg "önbizalomnövelni" jár, akkor is mennek, ha stabil párkapcsolatk van, de ilyenkor nem viszik magukkal a srácot. Tehát ott nem kell félni, oda szinte minden lány "ribizni" jár, még ha nem is mondják ki, nekik a jól érezzük magunkat dologhoz hozzátartozik az is, hogy nyáladzanak rájuk a férfiak, aztán eltelik két-három nap és csodálkozik, hogy ki is ez a fószer, aki ismerősnek jelölte a facebookon.
De a szórakozóhely egy másik univerzum, utcán odamenni valakihez meglehetősen nagy felelőtlenség, és igen, ahogy itt írták is az esetek 90%-ában pofáraesés a vége, méghozzá az esetek többségében meglehetősen nagy pofáraesés, szóval én nem, hogy nem mernék odamenni valakihez, senkinek nem is tanácsolom, mert egy atombomba az önbizalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!