Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezhet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezhet olyan nő, akinek olyan a nyaka, mintha ádámcsutkája lenne? Ti mernétek nála kezdeményezni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A hétvégén egy buliba mentem, ahol felfigyeltem egy nekem tetsző lányra. Elég jól elvoltam vele, kb. egy óra elteltével felajánlotta, hogy vonuljunk félre és dugjunk egy jót. De aztán felfigyeltem a nyakára, hogy középtájékon gyanúsan dudorodik. :O Ekkor mondtam neki, hogy ez még egy kicsit túl korai volna, inkább nem kefélnék vele. Féltem tőle, hogy mit fogok látni, ha teljesen levetkőzik. Kicsit kényelmetlenül éreztem volna magam, ha kiderül, hogy neki nagyobb farka van, mint nekem, mert ő egy transzvesztita. A hangján amúgy nem lehetett észrevenni semmit, teljesen nőies volt. A kinézete is, a mozgása meg mindene.

Ti mit tettetek volna a helyemben? Érdemes lehet egy újabb próbát tenni, hátha mégis született lány vagy inkább ne is hívjam fel soha többet?

2016. febr. 15. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen létezhet. Mindenkinek van ádámcsutkája, csak a férfiaknak jobban kidudorodik, de vannak olyan nők, akiknél ez szintén kidudorodó. Nekem is olyan. A volt barátom viccesen meg is kérdezte, hogy biztos nő vagyok-e. Megnyugtattam, hogy igen. :D (nem csalódott, mikor lekerült minden ruha! ;)
2016. febr. 15. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
2016. febr. 15. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:

mint fentebb irtak (plusz a linken) mindenkinek van csutkaja, a noknek kevesbe latszik de van akinek feltunobb, ez meg nem jel arra, hogy transzi.

a transzvesztitak ferfiak akik nonek szeretnek oltozni, de a "maganeletben" ugyanugy ferfiak, borotvalkoznak, szortelenitenek es allva h.gyoznak vagyis nem estek tul semmilyen operacion azert hogy valodi nok legyenek

az ilyeneknek az arcukon latni hogy borotvaljak, az arcszerkezetuk ferfias, a kezuk/karjuk/labuk vastag. a legelegansabb transzvesztitan is meglatszik hogy ferfi.

ha a csaj kimondottan noies volt minden szempontbol, kiveve a csutkaja, akkor biztos lehetsz benne, hogy csaj volt es elszalasztottad... :D

2016. febr. 15. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Sőt, még borostás képű nőt is láttam!Szomszédom és nő valójában, csak valami férfihormon túltengése van és mély a hangja, meg enyhe szakáll-bajusszal rendelkezik, plusz szódásüveg szemüveg meg otthonka.Érdekes teremtmény...
2016. febr. 16. 20:58
 5/6 anonim válasza:

Ha született nőről van szó, akkor "szegény lány :(", kár, hogy nem én voltam a helyeden, én még szexinek is találom az olyat (természetesen amíg még mindig nem férfiméretű, hanem csak simán látható) :) többször is láttam már olyan lányt és nőt, aki teljesen nőies volt, még a hangja is, csak simán a gégéje mégis látható, megesik ez „normális” azaz természetes módon is, még ha a nőknél nem is túl nagy arányban

(nemi érdeklődésem csakis a született nő... embernek veszek minden embert köztük a transzit is, de szexuálisan csak a rendes nő jön nekem be [27/F].)

2021. aug. 18. 15:56
 6/6 anonim válasza:
„kár, hogy nem én voltam a helyeden” ‒ mert én bizony szóvá tettem volna, méghozzá a jó értelemben... Tőled lehet meg se tudta szegény, hogy pontosan amiatt alakult úgy az az eset, ahogyan, míg ha ugyanakkor+ugyanott én lettem volna, tőlem nemcsak megtudta volna, hogy milyen egyedi nyaka van, hanem azt is, hogy ezt még szépnek is találom, illetve hogy ez nem abnormális dolog, hanem ő éppen így különleges.
2021. aug. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!