Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy egy férfi nem mer kezdeményezni? Mert úgy érzi nincs esélye?

Figyelt kérdés
pl mert iskolázottabb nála egy nő,vagy nagyon népszerű,szép...stb ?! Létezik ilyen?
2015. dec. 7. 11:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Persze,hogy létezik ilyen és elég gyakran elő is fordul.
2015. dec. 7. 11:31
 2/26 anonim ***** válasza:
nem csak a népszerűek lehetnek szépek az iskolában..van nálunk olyan aki nem népszerű,még is szép,de igen vannak ilyenek
2015. dec. 7. 11:36
 3/26 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de nem a lent felsoroltak miatt.
2015. dec. 7. 11:38
 4/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Miért? :)
2015. dec. 7. 11:43
 5/26 anonim ***** válasza:
Olyan is létezik hogy látszólag ok nélkül nem mer, persze ennek van valami a hátterében, mint pl nálam
2015. dec. 7. 11:43
 6/26 anonim ***** válasza:
Az ok a férfiak lelkében keresendő.
2015. dec. 7. 11:47
 7/26 anonim ***** válasza:
Igen, létezik. Én eleinte csak a szép nőknél nem kezdeményeztem, de most már egyetlen nőnél sem, mert beláttam, hogy nincs esélyem náluk a ronda külsőm miatt.
2015. dec. 7. 11:52
 8/26 anonim ***** válasza:
van! rengeteg normális barátom van és kb a 90%uk szingli és nem a plázamacskákra buknak csak annyi hogy átlagos férfiak de ugye az már nem kell senkinek a piacon max a kiégett nőknek
2015. dec. 7. 11:58
 9/26 A kérdező kommentje:
Én is plázamacska vagyok :$ De a normális pasikra bukok,nem kell hogy jóképű legyen se az hogy gazdag...
2015. dec. 7. 12:00
 10/26 anonim válasza:
sajnos nagyok az igények...elsőre mindig külső a meghatározó,ha a külső jó akkor a többi nem számít :) mind2 félnél így van!
2015. dec. 7. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!