Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára, hogy ami zavarta rajtam, már nem létezik?
Ezeket mind csináltad? húha grat :)
amúgy szerintem valahogy közöld vele, hogy edzettél, utána ha érdekli úgyis rákérdez, hogy mit... :)
"Egy srác 4 hónapon keresztül ostromolt és udvarolt nekem. Kezdettõl fogva megvolt a közös hang, a hullámhossz, de sokáig tartottam magam."
Pfff... Magyarul ő nemhogy hajtott rád, hanem küzdött érted, te meg játszottad a közömböst? Szép vagy...
"A randevú tökéletes volt, mindent úgy intézett hogy tökély legyen. De nagy hülyeséget csináltam. Mondtam, hogy tegyük meg "azt". Láttam rajta hogy kíván, és nagyon beindult, de nem akarja elszúrni. Én mégis levettem a bugyim, és ekkor már megtörtént. Végig éreztük hogy nem lenne szabad, de nem már nem lehet visszacsinálni."
Igazából pont a két végletet csináltad: először pont, hogy "lesz@rtad", utána meg az ágyba vitted. Inkább a kettő között maradtál volna, és adtad volna saját magad, és így nem lennél ott lényegében, ahol most.
REMÉLEM, EZ A KÉRDÉS EGY TIPIKUS PÉLDA LESZ AZOKNAK A NŐKNEK/LÁNYOKNAK IS, AKIK UGYANÍGY JÁTSSZÁK A "HÓDÍTÓSAT"!
"Mindig éreztem hogy oda van értem, tetszik neki hogy "van eszem, saját véleményem, gyönyörû vagyok", stb."
Az elsővel vitatkoznék...
Jah, és hogy mit tanácsolok? Fecskendezz be egy kis agyat magadnak! Hülyeséget gondoltál, hülyeséget csináltál, most meg hülyeségeken rágódsz...
23/F
Igen, okoskám! És ezt te hol írtad? Hmmm?! Háhhh! Akkor te az a tipikus p*csa lehetsz! :) Szerintem inkább hagyd, nem érdemel meg ő egy ilyet, mint te! Sokkal jobbat érdemel! :)
csak hogy tudd:eleinte nem.is érdekelt a srác egy jó darabig, mert egy szakítást dolgoztam fel éppen és butaság lett volna úgy kezdenem vele, higy még nem voltam.túl az elõzõn.
"egyébként temeg olvasni tanulj meg, mert írtam alul hogy csak.olyan válaszoljon, aki segít, és nem veri a nyálát. takarodj innen.."
Akinek itt tanulni kell, az Te vagy... Nyelvtan?
Jah, és segítőkész volt a válaszom, mert tényleg egy kis agyra lenne szükséged! Tanuld már meg használni, és gondolkodj is kicsit! Bár, ezt már előbb kellett volna...
"Mondtam, hogy tegyük meg "azt". Láttam rajta hogy kíván, és nagyon beindult, de nem akarja elszúrni. Én mégis levettem a bugyim, és ekkor már megtörtént."
No, hát ez vagy te, a többi meg a mellébeszélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!