Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedem egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy lánnyal, létezik hogy nem szeret csókolózni?

Figyelt kérdés
lehet béna voltam, de nem szereti, mit kéne tennem? Elég béna voltam az tény /sok volt a nyelv :/ / de most már visszafogom magam, de hogy érjem el hogy ne irjon le e miatt, csak puszit akar, mit gondoltok errő 16L ,én-18F
2014. aug. 20. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg erről,mindenki másképp szereti :)
2014. aug. 20. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Van olyan aki nem szeret. :) De ezt csak ő tudná megmondani hogy nem szeret, vagy valami nem volt jó.
2014. aug. 20. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy csak te voltál a béna. De tény, nem kell kardozni őrülten a nyelveddel. Érzékiségről, finomságról biztos hallottál már. (:
2014. aug. 20. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szeret csókolózni.
2014. aug. 20. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
pasikkal általában én is utálok, lehet nem benne van a hiba 23L
2014. aug. 20. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!