Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki pechesnek, balféknek, balszerencsésnek születik és bárhogy próbálkozik, akkor is mindig hibázik és kétbalkezesnek fog tűnni? Ilyen lennék én.
Pont ilyen vagyok én is. Lelkesen nekifogok pl. egy új feladatnak, amit százból 99-szer ugyanúgy kell megcsinálni, nálam tuti lefagy a gép az utolsó lépésnél. Elmennék venni egy süteményt, tuti megveszik előttem. Benézek egy boltba, meghallom a kedvenc zeném, és egész jó kedvem lesz - erre elkapcsolja valaki. Mindig az a tárgy esik le, aminek nem kéne, fontos találkozó előtt kakkant le egy madár, stb. A szánalmas az egészben az, hogy mindenki az optimizmusomról ismer, és arról, hogy mindenhez lelkesen - sokszor naivan - állok hozzá, és minden nehézséget kibírok, amúgy tök egyedül vagyok a világban.
Számomra ismeretlen, hogy egyszer csak szerencsém lesz valamiben, szembejön életem társa, minden összejön egy nap.
Volt, aki azt mondta, azért szívok ennyit, mert a felső hatalmak tudják, hogy van erőm minden pechet elviselni. Hát kösz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!