Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan hogy egy férfi nem mer kezdeményezni? Mert úgy érzi nincs esélye?
Én sem nagyon merek. Leginkább azért, mert "tudom, hol a helyem", ugyanis bár közel vagyok a 30-hoz, annyira fiatalnak nézek ki, hogy simán besétálhatnék reggel egy középiskolába mintha oda járnék, nem tűnne fel senkinek, hogy minimum 10 évvel idősebb vagyok, mint a tanulók. Szóval első ránézésre a korombeli (mondjuk 20-21-től felfelé) nők csak egy gimis srácot látnak :D Nyilván ha megszólalok akkor azonnal kiderül, hogy nem 18 vagyok, de odáig meg el kell jutni, erre az esélyt pedig a kinézet alapján kapja meg az ember.
Szóval nekem csak úgy van esélyem, ha van lehetőségem több időt eltölteni egy adott nővel, hogy megismerhessen.
3-as vagyok
Hogy miért?
Mert nem vagyok h. lye, kerülöm a kellemetlenségeket, pontosabban kizárom azok lehetőségét is azzal, hogy egyszerűen nem kezdeményezek. 0% rizikót vállalok ezzel, hogy aztán később ne kelljen kerülgetnem senkit lesütött szemmel megbélyegezve. Hiába nézek ki viszonylag jól, kondi mellett. Egyébként meg én már 24 évesen azokat is megválogatom, akikkel szóba állok, mert nem érdekelnek a emberek kicsinyes dolgai. Lehet ez a baj velem, de már túl sokat hallgattam és szelektív lett tőle a hallásom is.
Szerintem kb a férfiak max 20%-ának van esélye a nőknél. Tudom magamról, hogy én a 80%-ba tartozom. Nem érdemes erőltetnem.
De ha oda mernék menni úgysem tudnék mit mondani a köszönésen kívűl. Nem értek az emberekhez,nem tudok csakúgy bármiről elkezdeni beszélgetni. Főleg nőkkel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!