Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Oda "mernétek" jönni hozzám egy buliban? Félelmetes lennék talán?
Szerintem a férfiak 3/4 része fel sem tudja dolgozni ezt a leírást a külsődről. Ettől függetlenül oda mernék menni, de valahogy nem lettél szimpatikus a leírás alapján. Egyébként 14 cm magas cipő túlzás, főleg ha 171 cm vagy.
24/F
A tetoválás és a brutális magassarkú, és ez az 5-5 fülbevaló trió elég masszív. A szemezés felvétele és a mosoly még csak fokozza a domináns szerepet. Nekem egyből leperegne 150 millió veszekedés, dominancia harc és sok sok konfliktus ilyen és ehhez hasonló helyeken miattad, amiért nem bírnál magaddal. És erre aztán jött a srác leépítés, ami úgy értelmezem nem volt túl szofisztikált.
Persze "nem adhatok mást, csak mi lényegem" és ez így van jól. Légy őszinte és ön-azonos, egyedi stílusú, de azért érdemes visszavenni. A tank szerep hátborzongató. Vannak 10/10es nők bulikban nem egy, nem kettő, viszont az, hogy melyikhez fognak odamenni pont az ilyesmik döntik el.
És még valami kézzel fogható. A nagyon magas nőkhöz nagyon nehezen mennek oda. Én 185 cm vagyok és szét vagyok gyúrva, mindemellett "helyes vagyok" szóval ha rám néznek nem az jön le, hogy problémáim lennének. Viszont még nekem is elmenne a kedvem az ilyesmik láttán.
Szórakozóhelyen a normális fiúk kevés százaléka mer odamenni. Félénkek. Arra várnak, hogy a lány kezdeményezzen.
Kb tök8, hogy milyen a csaj, a fiúcskák félnek. Persze egy szebb / vagányabb csaj nehezebb esetnek tűnik, mint a télen miniszoknya kivágottfelsőben táncoló csaj (aki azért öltözik így, hogy azeste megdugják).
Szórakozóhelyen nem fogsz olyan férfit találni (előbb lesz négyesed az ötös lottón), aki normális és mer hozzád közeledni, viszont olyanból sokat fogsz, mint aki be is próbálkozott nálad.
Miért? Mert alapból nem párkapcsolatot keresni jár az ember discoba / egyéb zenés-táncos-bulis helyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!