Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Írjak neki? Vagy már feleslege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki? Vagy már felesleges? Lent 21/L

Figyelt kérdés
Van egy nálam egy évvel fiatalabb srác, akivel egy társkeresőn ismertük meg egymást. Én írtam neki,hogy szívesen megismerném, ő két hét múlva írt vissza, hogy ne haragudjak, ritkán jár erre, de persze ismerkedhetünk. Majd megint írtam, megint csak egy hét múlva jött válasz, aztán megint írtam, de utána megint nem jött egy darabig válasz, én meg már annyira besokkaltam a társkeresőtől meg a sok idétlentől, hogy töröltem magam. Néhány napja gondoltam egyet, és rákerestem a srácra fb-n. Bejelöltem. Nem hittem benne, hogy visszajelöl, de egy órán belül visszaigazolt. Most ez van. Eltelt már pár nap, ő nem írt. Nem tudom, van-e értelme írnom? Úgy gondolom, ha érdekelném, írna..
2016. ápr. 30. 00:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgyanezt éltem át egy csajjal, naponta 1 mondatot írt, érdekelte amit írok, közös nevezőn voltunk közösérdeklődés, de elegem lett és töröltem, nem szabad futni az ilyen után, akinek jó vagy az fog rád időt szánni, eleve mindenki azt a szaros telefont nyomkodja 24 órába, szerinted nincs ideje neked írni? Egy dolgozó futkozó napomon is metrón vagyok vagy akárhol legalább 50 sort írhatnék egy lánynak mindennap.
2016. ápr. 30. 01:37
 12/16 Noren1989 ***** válasza:

Teljesen igazad van, Csillagvirág. Ha felkeltetted volna az érdeklődését, írt volna, ennél jóval többet/rendszeresebben.

26/F

2016. ápr. 30. 10:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Amennyiben egy normális lány vagy, akkor hagyd a fenébe, mert úgy sem fog akarni téged, majd elmegy, akár alfahím, akár egy kis gyökér, egy nagyszájú, kihasználós csajjal, aztán majd gondolkozhat az életén.
2016. ápr. 30. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:

El se kezdődött, és már vége is.

Majd egy hónap múlva töröld - fel se fog tűnni neki.

2016. ápr. 30. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Vannak màs esetek is , nekem volt több olyan nö aki alig irt aztàn egy alkalommal olyanja volt ,hogy hosszabban irt ès mitàn megismertem le se tudtam vakarni folyton üldözött ha Nem irtam, probàlj valamivel megtörni a jeget, hogy àtbillenjen
2016. ápr. 30. 12:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Kezet foghatsz velem! :)

Hasonló helyzetben voltam, bár mi a Facebookon is beszélgettünk, igaz, hogy elég sokat, de kizárólag én kezdeményeztem a beszélgetéseket. Aztán gondoltam nem írok neki, kíváncsi voltam, hogy jelentkezik-e. Természetesen nem írt egy sort se. Néha belájkolja egy-egy bejegyzésem de ennyi. Pedig sok volt a közös téma, jókat beszélgettünk de hát úgy látszik valami hiányzott.

Válaszolva a kérdésedre, ne írj neki, nem ér annyit az egész, hogy még te fuss utána.

2016. ápr. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!