Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy felesleges?

Figyelt kérdés

Barátnőm szakított velem pár hete, de nem bírok belenyugodni, mert mindennél jobban hiányzik. Könnyű lenne tovább lépnem, mert 3 lány is próbálkozott azóta, de nem megy. Csak ő rá tudok gondolni.

Azt, hogy miért nem mondta el, de szerintem ő sem tudja. A közös ismerősök sem tudják, hogy miért.

Minden szép és jó volt előtte, szóval semmi oka sem lett volna rá.

Azóta nem is beszéltünk. Írjak neki, hogy hiányzik, vagy valami hasonlót?

22/F

2013. nov. 18. 11:32
 1/8 anonim válasza:
100%
szia. ne haragudj hogy ezt mondom, de felesleges :(
2013. nov. 18. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Tovább kellene lépned, valamiért vége lett ...! :/
2013. nov. 18. 11:36
 3/8 anonim ***** válasza:
ezen minden férfinak túl kell esnie. szenvedj csak.
2013. nov. 18. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
hagyd!ne irj neki!Mert azzal csak unalmas lennel neki!nalunk yganez a helyzet,csak en lany vagyok.Szakitottam vele,es azota nem hagy beken,nagyon unalmas h minden nap ir meg ilyenek!inkabb ne jelentkezz neki,mert azzal csak rontasz!
2013. nov. 18. 11:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat. idővel talán sikerül továbblépni.

Utolsó: Eleinte én is írogattam neki, mert válasz nélkül hagyott. Azóta megfogadtam, hogy nem írok, de egyre jobban hiányzik és ez így elég rossz. Ha írok rontok a helyzeten és elveszítem végleg, ha nem akkor is. De legalább azt szeretném tudni, hogy miért, ha mást nem. Úgy könyebb lenne továbblépni is.

Na mindegy, köszi mégegyszer!

2013. nov. 18. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki és pont.Mindegy,hogy miért,a lényeg,hogy nem szeret.Te meg értelmetlenül szenvedsz,hiszen úgysem kapod már vissza.Ha akart volna,már lépett volna feléd,de nem tette.Hagyd a francba,te jobbat érdemelsz,őt meg úgyis hidegen hagyja,bármit csinálsz.
2013. nov. 18. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Legalább azt kéne letisztázni vele,hogy mi volt az ok? Szerintem ennyit igazán meg kellene mondania, és ezt most, nem x hónap múlva. Szerintem hívd el egy találkozóra, annyit írj neki,hogy beszélni, nem akarsz semmi rosszat.. Én megkérdezném legalább tudjam mi a baj bennem/velem (és kiderülne így h lehet a lányban van a hiba...) és utána megpróbálnád elfelejteni ill. túllépni rajta... Gondolkozz el te is,hogy miért csak ő érdekel.... Lehet vannak nála sokkal jobbak is..
2013. nov. 18. 15:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Csak írtam neki, de kb felesleges volt. 6. válaszolónak sajnos teljesen igaza van/volt. Felejtsem már végre el, meg jobbat érdemlek. A valós indokot talán évek múlva megtudom majd. Mert ez a jobbat érdemlek csak duma, vagy ha tényleg így gondolja akkor bolond. :/

Hogy miért csak ő érdekel? Első kapcsolatomban nagyot csalódtam, azóta sem bízni, sem szeretni nem tudtam. Ezért nem is volt hosszabb kapcsolatom. Régen volt, azóta ő volt az első akit szeretni tudtam, aki kihozta belőlem a féltékenységet bár nem mutattam ki, mert bíztam benne és nem akartam, hogy miattam hanyagolja a barátait.

Köszi a válaszokat még1x.

2013. nov. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!