Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoltatok már erre?
Figyelt kérdés
Gondoltatok már arra, hogy összekéne kovácsolódnia azoknak az embereknek, akik panaszkodnak, hogy nincs barátnő és mindig elküldik őket? Én is ebben a cipőben járok, pesten lakom és az jutott eszembe ha sokan benne lennének egy kis csapatot összehozni, akikkel bebasznánk és buliznánk nagyokat, kocsma, disco meg csajozás :). Főleg a szórakozás lenne a cél, és kiegészítés lenne a csaj szerzés, akár csajok is jöhetnének.2016. ápr. 29. 00:42
1/7 A kérdező kommentje:
Akit érdekelne dobjon már mer egy privát üzenettel, csak, hogy lássam mekkora rá az igény, sajnos csak Pesten érdemes ilyenbe gondolkodni vagy aki úgygondolja a közelbe lakik és eljönne néha, csatlakozna a csapathoz, mellesleg lehetne egy nagy facebook chatcsoportot is létrehozni.
2016. ápr. 29. 00:44
2/7 anonim válasza:
Nem gondoltam rá, mert ennyire nem tartom nagy számnak ezt a "közösséget". Szerintem sok nagy állat van itt.
3/7 A kérdező kommentje:
Én mindig az "elesettek" és "lelkibajosak" oldalán voltam és szeretnék velük alkotni egy közösséget, mindenféle kötöttség nélkül, vagy akár csak azért jönne mert unatkozik, szeretne szórakozni szóval mindenkinek nyitott lenne, engem nem érdekel, ha valaki egész napjába panaszkodik neten, felakarok karolni mindenkit akit lehet.
2016. ápr. 29. 00:48
5/7 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel ne írj ide, annó csináltam egy ilyen igényfelmérést és rengeteg ember akart jönni, csak lusta voltam foglalkozni vele.
2016. ápr. 29. 00:52
7/7 anonim válasza:
Diszkó nem nagyon érdekel, inkább kocsma, meg koncertek. De am még akár lehetne is fantázia a dologban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!