Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoltatok már erre?

Figyelt kérdés
Gondoltatok e már arra, hogy iskolákba is lehetne szinte párkapcsolati oktatást végezni? Hiszen ez az élet legfontosabb része a karrier és egészség után, mégse adnak semmi információt róla, (csakúgy mint az egészségről) mert látni, hogy rengeteg fiatal nő,férfi még 25 éves korára se ért ahhoz, hogyan is lehetne párt keresnie magának. Persze most jönne a duma, hogy de ezt nemis kell tanulni, meg annyira egyszerü, meg ösztönös dolog, csakhogy elnézve társkeresőket, való világot, fórumokat, több ember van egyedül akik nemis igazán értenek a párkereséshez mint együtt. Szerintem középiskolába simán lehetne ilyen tantárgy az egészség mellett természetesen, meg esetleg karrier és tanácsadás.
2016. ápr. 15. 06:09
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem jó ötlet, én még önismereti órát is bevezetnék. Jó lenne, ha az emberek képesek lennének megismerni saját magukat, hisz önmagunkkal éljük le az életünket és sokan egyáltalán nem is ismerik saját magukat.

Plusz rengeteg fiatal önbizalom hiányos, ezen is lehetne segíteni ezen az óra keretén belül.

Akkor mindenki rájönne, hogy minden csak fejben dől el. A változás ott kezdődik!

2016. ápr. 15. 06:20
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Párkapcsolati oktatás, önismeret? Ti hülyék vagytok?!

Még az állatok is megoldják ezt 0 IQ-val! Aki nem képes még ennyire sem, az ássa el magát!

2016. ápr. 15. 07:25
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként te szoktál azon gondolkodni, hogy hogy a pi.csába lehetséges mégis, hogy a Föld lakossága folyamatosan növekszik? Elvégre a te logikádat követve rég ki kellett volna halnia az emberiségnek.

Valahogy az elmúlt pármillió évben elvoltak az emberek ilyen oktatás nélkül.

Drága életem, régen ez úgy ment, hogy a családtagok egymással beszélgettek, kaptak tanácsot, feltették a megfelelő kérdéseket, illetve ott volt előttük példának a közvetlen környezetük.

Ma talán az a baj, hogy a kommunikáció áttért a virtuális világba, az emberek előtt meg párkapcsolati példaként az van, amit önt a rá a média.

Túl nagy elvárások, túl kevés személyes tapasztalat.

A csajozás és a párkapcsolat meg kifejezetten az a műfaj, amit tapasztalni kell, nem elég könyveket olvasni róla.

2016. ápr. 15. 07:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Ami kötelező azt a gyerekek/felnőttek utaljak, igy intézményesített keretek között nem hiszem, hogy működne. Aki meg kiváncsi ra, az meg utána olvas.

S azt gondolom, mindenki tudja hogyan működne egy jo párkapcsolat. Figyelmesség, jo kommunikáció, meghagyni a másiknak a szabad teret stb. De az a fránya személyiség mindig közbe szól, s kialakul a vérig menő vita, miert hagytad ott a koszos zoknidat, mar ezerszer megmondtam cimszavakkal.

2016. ápr. 15. 10:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg az megy az iskolákban, hogy ha házasság előtt szexelsz, Lucifer, a Sötétség Hercege elvágja a kutyád torkát, szóval én nem fokoznám a helyzetet a társkeresési útmutatás bevezetésével...
2016. ápr. 15. 11:18
 6/9 A kérdező kommentje:
A nagy lakosság növekedés a legszegényebb rétegeknél van, akinek egy csöppnyi esze is van már nagyon ritkán jut el 3 gyerekig demég 2-ig is, mellesleg az emberek többsége nincs is kapcsolatba nemhogy gyerekkel, főleg a magyarországi fizetések mellett csak szegénység várhat rád és egész nap gürizhetsz hogy enni tudj talán még aztse...
2016. ápr. 15. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
A nagy "hater" pedig else olvasta azt amit írtam vagy nem értelmezte "Persze most jönne a duma, hogy de ezt nemis kell tanulni, meg annyira egyszerü, meg ösztönös dolog, csakhogy elnézve társkeresőket, való világot, fórumokat, több ember van egyedül akik nemis igazán értenek a párkereséshez mint együtt." Tapasztalat miatt írtam ki a kérdést, ha annyira megy neked a dolog ne kommentelgess ide hanem csajozz.
2016. ápr. 15. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát hogyne. Úgyis kevés az óraszám az iskolában, ezek az általad felsorolt "tantárgyak" még simán beleférnének az órarendebe.

Azt mi lenne a vizsgakövetelmény? Hogy év végére fel kell szedni egy nőt, aztán ha nem sikerül, akkor megbuktatnak, vagy mi? :) Az, hogy te nem tudsz csajozni, arról nem az iskola tehet.

2016. ápr. 15. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
én se nagyon látom, miféle tanmenet volna ez... család barátok, az iskola kevés dolgot old meg jól.
2016. ápr. 15. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!