Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti pontosan miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti pontosan miért nem kezdeményeztek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 26. 19:49
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

30-as

Nekem nem számítana a kosárméret. Mondjuk a miniszoknya már igen :)

Visszatérve az eredeti témára be kell látnom, hogy valóban nem szerencsés, ha egy nő kezdeményez.

Mi nem vagyunk erre kondicionálva és így alig kiszámítható a reakciónk.

Azon egészen ritka eseteket kivéve, mikor tetszetős lány tenné meg, nem hiszem, hogy pozitívan vagy akár csak éppen megfelelően reagálnánk le.

Mindazonáltal igencsak hiányolom a nőkből a flörtöléses kezdeményezést is. Ha valamelyik csinált is nekem ilyet, hát én nem vettem észre soha.

Meglehet épp a fentiek köszönnek vissza itt is: egy nem tetszetős lány flörtjét hajlamos lehetek ignorálni, méghozzá nem is tudatosan.

Ha ez általánosságban is így működik, akkor a nem tetszetős lányok valóban meg vannak lőve.

2016. ápr. 28. 10:39
 32/33 anonim ***** válasza:

Ne hidd kérdező, hogy a nőknek annyira kiszámítható lenne. Mi is emberek vagyunk, akárcsak a másik nem. Nagyon sok fajta reakció van, és ez inkább intelligencia kérdése, nem pedig nemfüggő.

Én sokszor kezdeményeztem, és nem volt különösebben rossz tapasztalatom. Persze, utasítottak vissza engem is (kb 2 ilyen esetre emlékszem. Egyik esetben szimplán nem voltam az esete, noha elmondta, hogy régebben vonzódott hozzám, és velem akart lenni, de elmúltak az érzelmek. Felfogtam, és tovább léptem. A másik eset fura volt. Nem is részletezném különösebben, de felfogtam, hogy neki nincs rendben a dolog, rántottam egyet a vállamon és hagytam a fenébe. Egyik sem alázott meg, vagy bántott).

Itt mondjuk az is kérdés, mit nevezünk kezdeményezésnek. Szinte mindig én hívtam el első találkozóra volt párjaimat. Az első csók már változó. Volt, hogy én kezdeményeztem, volt, hogy a másik, de olyan eset is volt, mikor mindkettőnknek egyértelmű volt a szitu, így nem hinném, hogy bárki is kezdeményezte volna.

Mostani páromnál én kezdtem a kezdeményezést, az első találkozást, az első csókot. Az első hivatalos randit ő intézte, elhívott, megszervezte. Azóta nincs igazán olyasmi, amit ne közösen csinálnánk. Mikor kinek van valami ötlete, hogy feldobjuk a kapcsolatunkat. Nem vettem el tőle az "irányítást", nem "kasztráltam" a kezdeményezéssel. Sőt, mivel másfél éve szingli volt, és kezdett teljesen lemondani a párkapcsolatról, így nagyon örült nekem, és szerencsésnek tartja magát.

Abban viszont egyetértek, hogy nagyon kiábrándító lehet, ha egy nő kitárulkozik, és egyből az érzelmeivel traktálja a másikat, de ez fordítva is így van. Találkozgatni kell, beszélgetni, kölcsönösen keresni a másikat, flörtölni, aztán alakul minden a maga útján. Hogy ezt ki kezdi, teljesen lényegtelen szerintem. A fontos, hogy vegyük a jeleket, a nem, az nem, ne vezessünk félre másokat, és ne legyünk tapló idióták, ha valaki kezdeményez.

Ezek mindkét nemtől alap dolgoknak kéne lenniük.

2016. ápr. 28. 11:03
 33/33 anonim ***** válasza:
33%
"Pont azok a férfiak a legdurvábbak akik átlagosak vagy átlag alattiak. Ők azok akik várják a szépséges amazonokat és ha véletlen nem ilyen nő próbálkozik akkor ő van megalázva???" Arra nem gondoltál, hogy esetleg (ha igaz is amit írtál) azért van ez így, mivel az ilyen férfiaknak nem sok lehetőségük volt a másik nemmel történő interakcióra, társkeresés, párkapcsolat terén? Magyarán nem tudják megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket, mivel vagy egész életükben egyedül voltak, vagy csak minimális szinten sikerült kapcsolatot teremteniük. Persze most erre írhatod, hogy biztos bénák meg lusták hozzá, de azért ennél szerintem árnyaltabb a kép, és mindkét nem hibás benne, nagyjából egyenlő arányban.
2016. ápr. 28. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!