Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyrészt, mert ez nem feltétlenül a nő feladata, legalábbis sok férfitól hallottam már ezt.
Másrészt meg, esélyem és szükségem sincs rá, nincs olyan hely, ahol ne próbálkoznának be nálam.
15-ös vagyok.
Egyetlen egy dolgot fűznék hozzá,amit a való életben is minden nőnek elmondok,mikor azt mondják jajj hát őket visszautasították meg kihasználták... Jól kell tudni választani,és akkor nincsen ilyen gond. Csak hát ugye a nők kizárólag azt nézik,hogy mennyire született valaki helyesnek. Nos igen,akik annak születtek,nyilván van még 50 másik csaj is,akiknek kell,tehát nagyságrendekkel nagyobb a valószínűsége annak,hogy velük bizony ilyen esetek lesznek.
Ha nem kizárólag ez számítana,hanem meg is akarnátok ismerni valakit,akkor már könnyebben tudnátok kiszűrni is a parasztokat.
Sőt én férfiként ha látom egy másik férfi,hogyan jár,és hogyan viselkedik másokkal,abból simán megmondom neked bármikor,hogy melyik csoportba tartozik. Aki a normális felfogású kategória, vagy a bunkó kategória,akinek a lényeg az,hogy róla szóljon minden,és ő legyen a középpontban.
De a legtöbb ilyet már ránézésre is meg tudom nagyjából mondani,azért írtam hogy kell a viselkedés is hozzá,mert van 1-2 kivétel,de ennyi.
24/F
24-es
Magas is férfi vagyok és a csak külső alapján való választás csak addig igaz a nőknél, amíg amolyan "hideg hívás" jelleggel van veled kapcsolatban. Ha semmi más benyomása nincs rólad a lánynak, akkor valóban meg vagy lő jó külső, megfelelő magasság nélkül, viszont ha van bármilyen más benyomása is rólad, az azért tudja árnyalni a képet, sőt sztem jobban, mint nálunk egy lányról fordított esetben.
Én magamon megfigyeltem, hogy ha egy lány elsőre nem tetszett, szinte soha nem tudott később megtetszeni, bármilyen személyiség, humor vagy értelem bontakozott ki. Ezzel szemben én egészen sokszor kedveltettem meg magam sokadik látásra, pedig nem vagyok egy matyóhímzés.
Kérdező,pontosan itt van a lényeg.
Engem soha nem akart egy nő sem megismerni,mert nem születtem helyesnek,és így már szóba sem állnak velem... tehát meg sem tudom mutatni milyen vagyok,mivel 0 az esélyem alapból...
24/F
Akkor én kaptam ki a kivételt, ahol kedves, vicces, sok sok éve egyedül álló mackós pasas kikérte magának, hogy merészeltem kezdeményezni!
De amúgy én nem osztom a nézeted! Pont azok a férfiak a legdurvábbak akik átlagosak vagy átlag alattiak. Ők azok akik várják a szépséges amazonokat és ha véletlen nem ilyen nő próbálkozik akkor ő van megalázva???
Míg egy átlagos vagy csinosabb férfi sokkal jobban kezeli a szitut akkor is ha nem jön be neki a lány.
27.
Hogy lehetne bárkitől is elvárni olyat, hogy összejöjjön egy olyan emberrel akire ránéz, és nem tetszik neki? Szerintem egyáltalán nem jogosak az efféle elvárások. Egy ilyennél kb halálra van ítélve a kapcsolat mert nulla a kémia. Tudom, mert anno adtam esélyt egy ilyennek is egyszer.
Aranyos volt, kedves volt, 195 centi magas volt , és megkedveltem, de kb mint egy barátot. Az arca egyszerűen nem tetszett, nem tudtam vonzódni hozzá. Nem működött a kémia, nem mozgatott meg bennem semmit. Így semmi értelme nincs nekikezdeni egy kapcsolatnak.
Ezért is mondom azt, hogy a külső is számít, és a belső is. Ha a férjem paraszt lett volna, hidd el, nem jöttem volna össze vele csak mert nekem külsőre bejön. Oda vissza működik a dolog.
Úgy ahogy nem maradtam együtt olyannal sem egy már szar kapcsolatban akivel csak szenvedés volt. Pedig számomra helyes srác volt, de egy idő után elviselhetetlen lett a viselkedése.
Mindenkinek számít a külső, csak vannak álszent emberek akik ezt nem vallják be. Csak azt nem értem miért. Ez egy tök természetes dolog. Illetve azt se feledjük, hogy mindenkinek más tetszik.
Sokan azt mondják Brad Pitt, vagy Dicaprio de még Tom Cruise és George Clooney is, ilyen meg olyan jó pasi, nekem speciel egyik sem kellene mert nekem nem jönnek be, egyik sem helyes pasi az én szememben. És biztos nem vagyok ezzel egyedül. Más nőknek meg ők az ideál.
"Jól kell tudni választani,és akkor nincsen ilyen gond. Csak hát ugye a nők kizárólag azt nézik,hogy mennyire született valaki helyesnek."
Ez viszont is elmondható. Gondolom te is olyan lányokhoz mész csak oda, aki tetszik. Vagy akikről írtad, hogy durván visszautasítottak, az csupa bányarém volt, aki neked nem jött be csak adtál nekik egy esélyt?
Mellesleg a nők is nagyon jól meg tudják mondani a férfi viselkedéséről hogy tapló-e vagy sem. Csak sok lány szereti a rosszfiúkat és él abban az illúzióban, hogy ő meg tudná javítani. És ugyanígy, a nők azt is rögtön megállapítják egy másik nő viselkedéséről, hogy az egy beképzelt liba, aztán ingatják a fejüket, hogy miért ott állnak sorba a férfiak, mikor a sarokban ott kuksol a szerény Annuska, aki milyen kedves. De hát a fiúk meg a D kosárra és a miniszoknyára buknak. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!