Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti hogyan kezdeményeztek félénk pasinál?
Figyelt kérdés
Illetve hogyan "ugrasztjátok ki a nyulat a bokorból", ha úgy tűnik a srác is figyelget, de eléggé nem lép semmit. A kedves baráti csevejig jutunk. Beszélgetek vele, mosolygok rá, keresem a társaságát. Nem tudom ennél többet mit kéne tenni.. (Persze benne van a pakliban, hogy ő is csak baráti szimpátiát érez irántam.)2015. szept. 20. 19:37
1/15 anonim válasza:
én az ilyen nyuszikra nem tudok férfiként tekinteni, márpedig csak akkor érzem nőnek magam a kapcsolatomban ha férfi van mellettem. az ilyeneket inkább hagyom
2/15 anonim válasza:
Én felvetettem egy találkozót (nem randit). Kapva kapott rajta. Annyi biztatást adtam, amennyit csak tudtam. Azóta együtt vagyunk...
És a kapcsolatban már egyáltalán nem félénk. :)
3/15 anonim válasza:
Engem nem vonzanak a nyuszik, úgyhogy leginkább sehogy. Persze ha valaki csak miattam van zavarban, de egyébként nem egy nyuszi típus, és kölcsönös a vonzódás, az más tészta, akkor kezembe veszem az irányítást.
5/15 anonim válasza:
Hívd el valahova, beszélgessetek, mosolyogj sokat rá, érintsd meg, öleld meg. :)
Az 1-es és 3-as válaszolóval pedig ne törődj! Nem tudom, miért zavarja őket, hogy neked tetszik egy félénk férfi.
6/15 anonim válasza:
# 5/5 Időpont ma 19:58 - Nem zavar, csak a kérdésre válaszoltunk, hogy mi a nyuszi típusnál nem szoktunk kezdeményezni. :-)
7/15 anonim válasza:
# 6/6: Nem hiszem, hogy a kérdező arra volt kíváncsi, hogy kezdeményeztek-e, hanem arra, hogy aki igen, az hogyan teszi.
8/15 anonim válasza:
# 7/7 Időpont ma 20:01 - Na, fuss akkor neki még egyszer a válaszoknak, vitának meg szerintem nincs helye, mert mi ugyanúgy válaszoltunk a kérdésre. Az sem mindegy, hogy az illető pasi eleve nyuszi vagy csak egy adott személy jelenlétében van zavarban, de egyébként nem ilyen. Nem sokat tudunk az illetőről, akire a kérdés vonatkozik, sokan eleve nem is figyelnek oda ezekre az egyébként fontos részletekre.
9/15 anonim válasza:
# 8/8: A kérdés nem az volt, hogy a kérdező kezdeményezzen-e a félénk srácnál, hanem az, hogy hogyan tegye. Mégis ti az elsőre válaszoltatok.
Egyszerűbben: A kérdésből egyértelműen rá lehet jönni, hogy a kérdező kezdeményezni akar, csak nem tudja, hogyan tegye. Erre ti leírjátok, hogy ti nem kezdeményeznétek a helyében. Nem ez volt a kérdés!
10/15 anonim válasza:
AZ 1-es és 3-as válaszolóval nem kell foglalkozni! Hülyeségeket hordanak össze, nekik nem kell nyuszi, ők igazi nőknek érzik magukat, inkább csak sokat képzelnek magukról, óvodás sírós kislányok maximum, nem nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!