Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől függ, hogy melyik nőhöz mentek oda, kinél kezdeményeztek? Csak a külsőn?
Én pl nem kezdeményeztem senkinél, de amire felfigyelek: mosoly és a kedves gesztusok...
nekem a nagyon kedves típus jön be ezért is ismerkedtem arc nélkül, hogy valamennyit megtudjak a személyiségéről utána lássam a kinézetét...
ha személyesen odamentem volna valakihez az csak olyan lett volna aki valami nagyon kedves gesztust tett, vagy hallottam mástól milyen...
22F
Már nem aktuális, mivel nős vagyok.
Egyértelműen fontos volt a külső. Ezen kívül pedig olyan lányokkal próbálkoztam, akik hozzám illőnek tűntek. Pl. egy lány mindig olvasott a buszon, ami nagyon szimpatikus volt. És persze az sem volt elhanyagolható motiváció, ha úgy láttam, szimpatizál velem.
Jéé vannak más emberek is akiknek "kedves fétise" van ? :D
Nekem is első és legfontosabb a kedvesség szeretem amikor árad valakiről az igazán kedves lányoknak mondhatni a homlokára van írva :D Másodsorban pedig a cukiság legyen benne valami nem mesterkélt cuki dolga akár a hangjában vagy bármi :D 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!