Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vagytok úgy hogy egy csajhoz azért nem mentek oda, kezdeményeztek mert túl jónak, szépnek találjátok?
Régebben voltam én is így ,aztán megtanultam,hogy a szép lányok,Nők is esendőek, tele vannak aggodalommal,aki nagyon magabiztosnak látszik az is .
Persze vannak kivételek aki tényleg gyönyörű és tudatában van ,használja is a kisugárzását ,ráadásul művelt.
De semmiképp nem hátrány,egy normális ,érett partner ezt értékeli, mintsem negatívumként éli meg.
Szerintem a lényeg a természetesség és az őszinteség .
Bocsi, lány vagyok. Nekem többször mondták már ezt, hogy emiatt nem mertek kezdeményezni, de szerintem nagy része hazudott. :D Persze, mondjuk, ha fordítva belegondolok, pl én sem merek mégcsak messziről flörtölni sem egy nagyon jó pasival, az ember nem érzi magát elég jónak hozzá... :) Ráadásul azt is észrevettem a legutóbbi bulik alkalmából, hogy a kevésbé szép barátnőmhöz több pasi ment oda táncolni, mint hozzám, pedig nem nagy szám külsőre a barátnőm, többen is tettek már megjegyzést a közös képeinkre, hogy szebb vagyok nála, szóval furcsa...
De nem hinném, hogy egy szebb lánynak hátránya lenne, csak súlycsoportbéli pasit kell keresni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!