Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen gyakran kezdeményeztek szexet a párotoknál?
Figyelt kérdés
Ilyenkor szexet kezdeményeztek mindig, vagy van amikor pl. orált és elmarad a szex?
Mi van akkor, ha kevesebb szexre és tobb orálra vágyik egy férfi?
Ill. mit jelent az ha közeledtek gyakran a barátnőtök/feleségetek felé, vagy csak ritkán?
Ha kimaradnak napok, akkor is van legalább egy-egy érintés pl. cicire, fenékre?
Mit jelent számotokra a közelség?
Nők is válaszolhatnak tapasztalatokról a párjuk felől!
2015. jún. 18. 21:03
1/6 anonim válasza:
En no vagyok. Ha csak oral, azt mindig en kezdemenyezem. Ha parom kezdemenyez, akkor is szokott oral lenni, de szex is. Nem tudom mivan, ha tobb oralra vagyik, ezt nekem meg igy nem jelentette ki. Minde nap hozzaer a melleimhez es a fenekemhez, akar szexelunk, akar nem. A kozelseg fogalma lelkileg, az ha erzem, hogy velem van, bizom benne, megnyugtat a gondolata, akar velem van akar nincs, tesiteg meg az, amikor a kozelemben van, vagy nem tudom, hogy erted.
2/6 anonim válasza:
Mi hetente 2-szer, 3-szor szeretkezünk. (Ezt nem tudom igazán ki szokta kezdeményezni, mert eléggé egyszerre szokott "ránk jönni". Talán fifti fifti. De összebújni minden este szoktunk.
3/6 anonim válasza:
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Kinti munka miatt részben távkapcs,de vannak hónapok amikor együtt vagyunk. De bármennyit vagyunk együtt a napi 2 néha 3 játszik. És van amikor nem várja meg,hogy kezdeményezzek. De nem tudok elmenni mellette,hogy ne érnék hozzá. Ha a konyhában ténykedik,van,hogy kimegyek,és lopok egy puszit tőle,vagy csak megsimizem. 46 / F
4/6 anonim válasza:
"Térdelj le, és szeress!"
Napi 2x, átlagban, ebből 1x meg is farkalom.
5/6 anonim válasza:
Hát én egy nagyon undorító nő lehetek, sose kezdeményezett még a párom szexet... meg semmi hasonlót. Ha én próbálkoztam arra is elutasítóan reagált. Ez a helyzet nálunk... :(
A fenekemet néha megfogja, a mellemet szinte soha. Mondjuk nem is nagyon van ott mit fogni.
6/6 A kérdező kommentje:
:)
2015. jún. 19. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!