Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik csúnyák és ezért nincs barátnőjük, azok miért nem fejlesztik magukat? Miért nem csinálnak olyan dolgokat, amivel növelik a saját értéküket, amivel kelendőbbek lesznek a nőknél?
@20
Ja, hogy ez randi után volt. Oké, ez rohadtul nem jött le abból a központozási jelek nélküli katyvaszból, amit írtál.
Gyökér meg a jó édes apád.
Oké. Cseréljünk testet. Vagyis elég csak arcot váltani. Mondjuk két hétre, több nem kellene. Majd miután összesúgtak a hátad mögött, meg a pofádba röhögtek, akkor is próbáld majd ezt a nagy magabiztosságot, nyitottságot és érdeklődést megtartani. ;) Írj privátot, elküldöm a címemet, vagy lebonyolítunk egy személyes találkozót, aztán megejtjük a tranzakciót.
Egyébként, mint azt írtam, az én döntésem volt, hogy lepattintottam az embereket magam mellől. Van pár ismerősöm, akikkel a közös hobbi miatt tartom a kapcsolatot, de velük se az a témám, hogy kinek éppen mi a baja.
Én fontosnak tartom önmagam fejlesztését. Igaz, más egyetemet végeztem. Annak meg nézz utána, hogy heti 4-5 nap kondizás túledzéshez vezet! Nem is szeretem a konditermeket, mert nincs mögötte tartalom. Azért emelgessek súlyokat, hogy még nagyobb súlyokat emelgethessek. Jó, építi az izmot, de őszintén, minek? Amúgy imádok mozogni, sportot fontosnak tartom az életben.
A lényeget viszont megfogtad: "akkor is csúnya maradsz". Ez a kulcs. Hiába fejlesztem magam, semmivel sem kerültem közelebb ahhoz, hogy valaha is randim legyen. Így az önfejlesztés nálam átment egyfajta hobbiba.
"Annak meg nézz utána, hogy heti 4-5 nap kondizás túledzéshez vezet!"
Nézz utána te. Nem ugyanazokat az izomcsoportokat kell edzeni minden nap ennyi a titok.
1. Ha valakinek a kocka has kell megette a fene. Lehet valaki izmos, sportos, de kocka has meg ilyenek nagyon keveseknek jutnak. Nem mellesleg szerintem a kondizás alapból egy baromság. Mint már előttem írta valaki, emelhetem a súlyokat, h utána még nagyobbakat emeljek. Aztán rájövök, soha az életben nem lesz akkor izmom mint a csávónak a plakáton, elkezdem hát szedni orrba szájba a porokat, protein szeletet, meg a szteroidokat. Miért? Hogy a társadalom egy alsó rétege által gerjesztett elvárásnak megfeleljek. Ez az egész a porokat gyártó cégeknek és a konditermeknek jó, nem véletlen ömlik ez mindenhonnan. Félreértés ne essék, kb 10 évig versenyszerűen sportoltam, nem a mozgás ellen vagyok.
2. Pont az általad említett szakmát tanulom, és lehet meg fogsz lepődni, de ennyi egyedülálló férfival még nem találkoztam. Egyetem mellett kevés idő marad csajozásra, a fiatal lányok körében pedig kicsit sem népszerű, ha valaki az említett csúcsszakok egyukére jár. Végzés után, tény hogy magasabb fizetés jár, de ez maximum csak a golddiggereket vonzza (bár azoknak ez a fizu rohadtul nem elég...).
3. Valaki találkozott már személyiségfejlesztő tréninggel, ami komolyan vehető? Maximum elmegy az ember inni a haverokkal, de az meg inkább szocializálódás. Ami ténylegesen hasznos lehet, ha valaki világot lát, minél többször kimozdul otthonról.
OFF
A 82%-os vagyok. Valaki árulja már el, mi az atyaúristenért kellett már megint lepontozni, amikor én a véleményemet mondtam el csak... Jó, tudom, hogy itt az a divat, hogy ha valakinek véleménye van (főleg, ha ez a gondolat a többségével ellentétes), akkor annak habzó szájjal kell nyomkodni a piros kezet, de mégis kíváncsi lennék, hogy most éppen kinek mi nem tetszett. Mindegy, oda-vissza játszik, én is lepontoztam mindenkit, mert marha sok a szabadidőm.
82%: Általában ez van. A #7-es vagyok, szépen kifejtettem a kérdés részeit, hoztam példákat, tapasztalatokat és tádám... Lepontoztak. De nézz meg még jó pár választ, amik teljesen rendben vannak, mégis lepontozták őket.
A nők egy része meglátja az ilyen jellegű kérdéseket és egyből ugranak, végigmennek és lepontoznak mindent. (Ezt a hozzászólást is lefogják.) Valamiért a nők egy részével kapcsolatos tapasztalatainkat szeretik magukra venni és könnyebb itt lepontozni, mint tükörbe nézni.
Te figyuka Kérdező, ha át tudsz látni bonyolultabb összefüggéseket, akkor felvázolom neked a "miért" okát.
Átlagos és átlag alatti (azaz szerintetek ronda) pasasokra szükség van. Tegyük fel, hogy hirtelen minden pasi kigyúrt, jóképű, és gazdag lesz. Tehát nem lesz szegény, önbizalomhiányos, vékony/kövér "lúzer", teljesül a Nagy Álma a nőknek, csak jó pasik élnek a Földön.
Most jön a negyven millás kérdés: Akkor MI alapján fogtok választani?
Minden pasi izmos lesz, nagyon jóképű, és kőgazdag. CSAK ilyen lesz, tehát bazinagy lesz a túlkínálat. Mivel azonban egy nőnek egy pasitól lehet csak gyereke, elkezdenek majd más módon szelektálni. Jaj, a Gyurinak zöld a szeme, én kékszeműt akarok. Jaj a Pistának szőke a haja, én barnát akarok stb. stb. Tehát a full tökéletes pasik senkinek nem fognak kelleni, mert egyik olyan lesz mint a másik, nem lesz mi alapján választani, viszont választani KELL, mert a PÁRkapcsolat az 1 nő és 1 férfi, se több, se kevesebb. Amint egy pasi megfelel az egyik elvárásnak, rögtön kitaláltok egy újat. Annak is megfelel, akkor megint kitaláltok egyet, és megint, és megint. És hol lesz ennek a vége?
Összefoglalva: a tanácsaiddal sehogy sem oldottad meg a problémát, csak jól továbbgörgetted...tényleg zseniális, igazi dzsíniösz vagy...!
Lehet nyugodtan lepontozni, nefélj visszakapjátok kamatostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!