Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondolnátok egy ilyen helyzetről? Súlyos kérdés
Tegyük fel, hogy van egy lány és egy fiú akik szimpatikusak egymásnak de nagyon messze laknak. Nehéz megoldani a találkozást de nagyon tetszenek egymásnak belső értékekre, mondhatni szerelmes mindenki. Tipikus love sztori.
Viszont... ott vannak a fizikai szükségletek is. Mivan, ha emellett van egy lány akivel szigorúan csak szex van néha? Kibírható lenne addig amíg nem megoldható a gyakori találkozás vagy együtt élés?
A másik csajnak csak a szex kell, neki nincsenek ilyen mély érzelmei, ő elfogadja a helyzetet. Na és aki szerelmes?
Van olyan lány aki belemenne ilyenbe?
Vagy inkább ne is gondoljak rá?
Nagyon komoly a kérdés egyébként mert ez egy létező probléma. Ott a lány aki kínálja magát szexre és ott a másik aki egy igazi tündér egy olyan lány akivel az életem leélném de még száz kilométerekkel odébb, és ez nagy eséllyel évekig így lesz még.
Nem vagyok szent egyszerűen csak nincs igényem ilyenre, és nem a szex körül forog az életem.
Az meg nem mentség semmire, hogy a lány könyörgött. És?? Hát könyörögjön! Mi lesz akkor? Semmi. Amíg nem tartanak fegyvert a fejéhez, addig az a hibás aki belemegy. A lány csak abban hibás, hogy megcsalja a saját barátját. Abban, hogy a 'szerelmes' fiú mit csinál, csakis a szerelmes fiú a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!