Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit gondolnátok egy ilyen helyzetről? Súlyos kérdés

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy lány és egy fiú akik szimpatikusak egymásnak de nagyon messze laknak. Nehéz megoldani a találkozást de nagyon tetszenek egymásnak belső értékekre, mondhatni szerelmes mindenki. Tipikus love sztori.

Viszont... ott vannak a fizikai szükségletek is. Mivan, ha emellett van egy lány akivel szigorúan csak szex van néha? Kibírható lenne addig amíg nem megoldható a gyakori találkozás vagy együtt élés?

A másik csajnak csak a szex kell, neki nincsenek ilyen mély érzelmei, ő elfogadja a helyzetet. Na és aki szerelmes?

Van olyan lány aki belemenne ilyenbe?

Vagy inkább ne is gondoljak rá?

Nagyon komoly a kérdés egyébként mert ez egy létező probléma. Ott a lány aki kínálja magát szexre és ott a másik aki egy igazi tündér egy olyan lány akivel az életem leélném de még száz kilométerekkel odébb, és ez nagy eséllyel évekig így lesz még.

2016. ápr. 25. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ahhoz szentnek lenni, hogy valaki azt gondolja, hogy a szerelembe nem fér bele az, hogy mást kefélsz, ha szerelmed épp nem tudod. ;)
2016. ápr. 26. 22:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szent egyszerűen csak nincs igényem ilyenre, és nem a szex körül forog az életem.

Az meg nem mentség semmire, hogy a lány könyörgött. És?? Hát könyörögjön! Mi lesz akkor? Semmi. Amíg nem tartanak fegyvert a fejéhez, addig az a hibás aki belemegy. A lány csak abban hibás, hogy megcsalja a saját barátját. Abban, hogy a 'szerelmes' fiú mit csinál, csakis a szerelmes fiú a hibás.

2016. ápr. 26. 22:48
 13/14 anonim válasza:
Akkor küldjb fészbúkon képet kivered és ennyi
2016. szept. 19. 16:19
 14/14 anonim ***** válasza:

:)))

Jézusom..de gáz.

2023. ápr. 25. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!