Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit gondolnátok erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondolnátok erről a helyzetről, ha ez történt volna veletek?

Figyelt kérdés

Szóval van az félénk lány az osztályban, nem valami beszédes, és én sem vagyok az.

Aztán egyik haverom poénból megkérdezte, tőle, hogy bejövök-e neki, és erre ő azt mondta, hogy "nagyon".

Egészen nyárig nem történt semmi, egyszer írta, hogy "bejövök neki".

Névnapjakor, írtam, hogy boldog névnapot, és végére tett egy (K) jelet.

Aztán beszéltünk msn-en, de nem volt semmi extra, sima beszélgetés volt.

A suliban nem mentem oda hozzá, mert az új osztálytársak néha elhalmozták figyelmükkel, ami természetesen nem gond, nem vagyok féltények és nem is voltam soha, nem mentem oda akkor, és soha nem álltam senki boldogsága elé, én mindig semleges maradtam.

Volt egy srác aki, csak simán megkérdezte, tőle, hogy nem leszel a "barátom"?

Erre ő csak annyit mondott, hogy "most nem válaszolok".

Most több udvarlója van, fogalmam sincs ki jön be neki, de nem is akarom tudni ezt ő tudja (a fiú választ a lány dönt), de én csak annyit szeretnék tudni, mit gondolhat "rólam"?

2011. ápr. 10. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel lépéseket,akkor megmaradsz a "nemgondolróladsemmit" kategóriába...
2011. ápr. 10. 20:30
 2/3 R3al ***** válasza:

Ha nem lépsz semmit... csapj le :) bátraké a szerencse

16/F

2011. ápr. 10. 21:29
 3/3 anonim válasza:

mi az, hogy nem akarsz senki boldogsága elé állni?:D

nyilván érdekel a csaj, mert nem írtál volna kérdést róla ide...

mit gondol rólad? ennél több jelet ne várj, amit eddig kaptál... állj a farkadra!

ha meg lepattint, akkor meg hagyod a fenébe egy hét után és választ kaptál a kérdésedre, hogy mit gondol rólad, mert ha normális, akkor elmondja...

ne azt várd, hogy az ország másik feléről valaki megmondja, h ez a lány szerelmes beléd...

2011. ápr. 14. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!