Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadhatatlan? Ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

Párkapcsolati esélylatolgatás. 19f, 26n.

Lebeszélnétek a barátotokat, barátnőtöket, ha kiderülne, hogy fiatalabb sráccal/idősebb nővel akar kezdeni?

Normálisnak mondható, ha kibuknak a családtagok?

Elfogadható?

Ha a ti környezetetekben fordulna elő ilyen, mit gondolnátok erről? Őszintén.

2016. febr. 26. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem 20 idősebb faszival van

Exem 15 évvel idősebbel (pénz lol)

Egyik haver 12évvel idősebb nővel van.

Mit szólnék?

Orulok h nem a helyükbe vagyok aztcsinalnak amit akarnak

2016. febr. 26. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért örülsz neki, hogy nem vagy a helyükben? Mellesleg, anyagi okok miatt gusztustalan valakivel együtt lenni.
2016. febr. 26. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ. Egy 20 év körüli srác is lehet annyira érett kívül, belül, hogy 30-nak tűnik, meg egy 26 éves nő is lehet 16 éves színvonalon, ha vinnyog és komolytalan. Egyébként ez annyira nem vészes, de igazából az előttem szólónak igaza van. Ez valami olyan ami miatt nekem nem lesz holnap drágább a kenyér, ahogy neked sem, így speciel engem nemigazán érdekelne a dolog.
2016. febr. 26. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért beszélném le róla? Ő dolga ,ő élete. Senkinek semmi beleszólása nincs,még a szüleinek se. Ha ő jól érzi magát,miért kéne lebeszélni. Ha még pl egy 15évesről lenne szó,lehet,de nem tiltanám.

Én 24vagyok,a párom 38. Én vagyok a nő. Jó és különleges a kapcsolatunk. A lányom atis imádja,annak ellenére h ő nem akar gyereket. Jól néz ki az tény,meg egy 5öst letagathat,de énis 2 ,3évet. Jó az anyagi helyzete is,de nekem is. Soha senki nem elenezte és nem is türtem volna.

Ha meg csalódik,majd kiheveri,tanúl belölle.

Az a felálás kicsit fura,h a nő az időssebb,de miért ne lehetne fiatalabb párja. Ez a jog nem csak a pasiknak jár.

2016. febr. 26. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:

En nem szolnek semmit. Azt csinal, amit aksr.

N

2016. febr. 27. 04:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért Örülök mert semelyiknek nem éppen jó az élete.

Másik meg igen hát nem hiába az exem

2016. febr. 27. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!