Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadhatatlan? Ti mire gondolnátok?
Párkapcsolati esélylatolgatás. 19f, 26n.
Lebeszélnétek a barátotokat, barátnőtöket, ha kiderülne, hogy fiatalabb sráccal/idősebb nővel akar kezdeni?
Normálisnak mondható, ha kibuknak a családtagok?
Elfogadható?
Ha a ti környezetetekben fordulna elő ilyen, mit gondolnátok erről? Őszintén.
Unokatestvérem 20 idősebb faszival van
Exem 15 évvel idősebbel (pénz lol)
Egyik haver 12évvel idősebb nővel van.
Mit szólnék?
Orulok h nem a helyükbe vagyok aztcsinalnak amit akarnak
Miért beszélném le róla? Ő dolga ,ő élete. Senkinek semmi beleszólása nincs,még a szüleinek se. Ha ő jól érzi magát,miért kéne lebeszélni. Ha még pl egy 15évesről lenne szó,lehet,de nem tiltanám.
Én 24vagyok,a párom 38. Én vagyok a nő. Jó és különleges a kapcsolatunk. A lányom atis imádja,annak ellenére h ő nem akar gyereket. Jól néz ki az tény,meg egy 5öst letagathat,de énis 2 ,3évet. Jó az anyagi helyzete is,de nekem is. Soha senki nem elenezte és nem is türtem volna.
Ha meg csalódik,majd kiheveri,tanúl belölle.
Az a felálás kicsit fura,h a nő az időssebb,de miért ne lehetne fiatalabb párja. Ez a jog nem csak a pasiknak jár.
En nem szolnek semmit. Azt csinal, amit aksr.
N
Azért Örülök mert semelyiknek nem éppen jó az élete.
Másik meg igen hát nem hiába az exem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!