Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondolnátok, ha ezt találnátok egy lánynál?
Mármint, ha megismersz egy kedves, mosolygós, nőiesen öltözködő, hétköznapi lányt, elbeszélgettek, aztán megadja a nevét, hogy keresd meg Fb-n.
Aztán fellapozod a profilját, és egy csomó ilyen témájú kép fogad:
Meg egy csomó ilyen stílusú zene, kép, meg E.A. Poe minden mennyiségben. Persze nem a profilján, ott saját maga van, ilyen romantikus pillanatképen, cuki mesefigurával a borítóképén. Ezeket csak akkor találod meg, amikor jobban szétnézel.
20 feletti dolgozó, külön élő nő, szóval nem tini, aki a szülei ellen lázad.
ó a kiscsaj menő :D
én 20 vagyok szintén lány, mosolygós, csinosnak és szépnek tartanak, kedves is vagyok állítólag, viszont van egy annyira beteg oldalam hogy csak na... metált hallgatok, élvezem a gyilkolást a játékokban, könyvekben olvasni róla elmebeteg szereplőkkel stb szóval...:D szerintem tuti jó fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!