Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"azért töröltelek, mert meg akartalak ismerni, és te meg nem adtál semmi esélyt", ekkor mit gondolnátok, lányok?
Megismertem egy lányt, ismerősök lettünk fb-n. Próbáltam beszélni vele, hivogatni, de mindig munka, család, pihenés... ez egy hónapig tartott, majd "kapcsolatban" lett. Én meg kinyomtam fb-ról.
Nemrég kérdezte, hogy miért töröltem? Mivel én az egyenesség hive vagyok, azt vágnám a fejéhez, hogy "mert megakartalak komolyabban ismerni, össze is akartam volna jönni veled, de semmilyen esélyt nem adtál, mostmeg már tökmindegy"
ekkor mit éreznétek?
Nem éreznék semmit.
Nekem is volt olyan az életemben, aki egyszerűen nem volt annyira szimpatikus, nem akartam vele ismerkedni, és inkább a családommal voltam, mint a gép előtt, vagy inkább aludtam/filmeztem, de nem volt vele amúgy különösebb bajom. Viszont volt, aki azonnal megfogott, és első helyre került a fontossági listán. Nincsen ebben semmi különleges, mindenkivel előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!