Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "azért töröltelek, mert meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"azért töröltelek, mert meg akartalak ismerni, és te meg nem adtál semmi esélyt", ekkor mit gondolnátok, lányok?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, ismerősök lettünk fb-n. Próbáltam beszélni vele, hivogatni, de mindig munka, család, pihenés... ez egy hónapig tartott, majd "kapcsolatban" lett. Én meg kinyomtam fb-ról.

Nemrég kérdezte, hogy miért töröltem? Mivel én az egyenesség hive vagyok, azt vágnám a fejéhez, hogy "mert megakartalak komolyabban ismerni, össze is akartam volna jönni veled, de semmilyen esélyt nem adtál, mostmeg már tökmindegy"

ekkor mit éreznétek?

2015. okt. 3. 00:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Hogy jogos.
2015. okt. 3. 00:47
 2/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem éreznék semmit.

Nekem is volt olyan az életemben, aki egyszerűen nem volt annyira szimpatikus, nem akartam vele ismerkedni, és inkább a családommal voltam, mint a gép előtt, vagy inkább aludtam/filmeztem, de nem volt vele amúgy különösebb bajom. Viszont volt, aki azonnal megfogott, és első helyre került a fontossági listán. Nincsen ebben semmi különleges, mindenkivel előfordulhat.

2015. okt. 3. 00:49
 3/18 anonim ***** válasza:
14%
a mai nőkből kiveszett a gerinc sajnos! igazad volt!
2015. okt. 3. 00:50
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen jogos, megérteném, sőt, örülök, hogy egyenesen elmondanád.
2015. okt. 3. 00:56
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Ez így korrekt, csak a megjegyzésed nem szimpatikus, hogy mivel az egyenesség híve vagy, ezért ezt vágnád a fejéhez. Az egyenesség azt jelenti, hogy őszinte vagy, nem azt hogy számonkéred. Különösen ilyen esetben, amikor egyértelműen joga van azt választani akit akar.
2015. okt. 3. 01:12
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan mondd ezt neki. Felesleges a reakciói miatt aggódnod, most már úgyis mindegy, csak saját magad érdekeljen.
2015. okt. 3. 01:13
 7/18 A kérdező kommentje:
nem én mondtam neki, ő kérdezte meg, hogy mi van, én meg minek kerteljek? :)
2015. okt. 3. 01:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Örülnék, hiszen megválaszoltad, amit tudni akartam.
2015. okt. 3. 01:18
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Ha egy lány mondaná ezt, szénné fugáznám. Lányok, itt ez első és utolsó esélyetek.
2015. okt. 3. 01:21
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Hogy színház az egész világ.
2015. okt. 3. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!