Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan nőről, aki 21 évesen összejön egy kis 18-19 éves kiscsávóval?

Figyelt kérdés

A gyerek inkább 15-16-nak néz ki, a csaj meg egész jó. Vajon mi vitte rá, hogy összejöjjön vele? Létezik az, hogy ki fog tartani egy ilyen kapcsolat?

Mit tud adni egy ilyen gyerek?

Szerintem valami nagy baj lehet a csajjal, és ha vége lesz ennek a kapcsolatnak, végképp nem fog kelleni senkinek (gondolom a korosztályában eddig sem kellett, ezért kényszerült erre).

2015. júl. 17. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
És mi van, ha az a 18 éves kiscsákó agyban 5x felnőttebb, mint egy 21 éves csákó? Nem ismered, nem kell beleszólni.
2015. júl. 17. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Azért 2 évet nem kéne ennyire túldramatizálni.

A baj meg nem a csajjal van, hanem veled, mert felszínes vagy és előítéletes.

2015. júl. 17. 15:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek Simonnal. 2 év nem sok, nem 30 év különbség van köztük.

ne legyél irigy.

amúgy meg felnőttek mindketten. mindegy ki mennyinek néz ki.

2015. júl. 17. 15:52
 4/9 anonim válasza:
100%
Nem ertem hol a problema. Ugyanaz a korosztaly.
2015. júl. 17. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2 év korkülönbségről van szó, ez teljesen átlagos, normális. Az én barátom is 2 évvel fiatalabb nálam és 5 éve együtt vagyunk már, és valószínűleg így is marad hiszen soha még csak össze sem vesztünk eddig. Amúgy sose a kort néztem, felőlem lehetne sokkal fiatalabb is ha értelmes.
2015. júl. 17. 16:57
 6/9 TallandThin Boy ***** válasza:
Hogy kitart-e az attól függ, hogy milyen emberekről van szó. Az is kehet, hogy a srác többet tud adni a csajnak, mknt egy 25 éves, megnaz is lehet, hogy nem. Szóval szerintem felesleges ezen kattogni.
2015. júl. 17. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ez nem egy hatalmas korkülönbség. Max. akkor érteném meg a kifakadásod, ha a srác annyi lenne, amennyinek szerinted kinéz. Talán irigy vagy?
2015. júl. 17. 19:51
 8/9 opened paradise ***** válasza:
100%
Fröcsögsz az irigységtől :)
2015. júl. 17. 21:23
 9/9 omba ***** válasza:

ha a 18 éves kiscsákó, akkor az exed meg nem "nő".

Nyugodj bele, valamiért csak jobb, mint te voltál.

Ki tudja mikor lesz vége a kapcsolatnak, de hogy ettől a a nő végképp nem fog kelleni senkinek - hát már miért nem?

2015. júl. 18. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!