Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mire gondolnátok, ha egy lányismerőtök elhívna titeket találkozni?
Figyelt kérdés
Én egyébként nem randizni szeretnék vele, csak jobban szeretek személyesen beszélgetni másokkal. Ha ezt így megmondanám neki, az okés lenne? Vagy mindenhogyan szánalmas?2016. febr. 15. 20:58
1/6 anonim válasza:
Miért lenne szánalmas? :O
Nem gondolnék különösebben semmire. Elmennék és majd kiderül mire fogok gondolni.
2/6 anonim válasza:
az úgy jó ahogy írtad
abban akkor nincs semmi
és nem szánalmas egyáltalán,sőt...én is jobb szeretek személyesen beszélni és ritka olyat találni aki a mai világban elszabadul a net világából és beszél a másikkal
3/6 anonim válasza:
Ha el akarod kerülni a félreértéseket, akkor jobb, ha elmondod neki, hogy nem randizni akarsz. Egyáltalán nem szánalmas, sőt bátor dolog, hogy elhívod, és szerintem úgy a tisztességes, ha közlöd vele a felállást.
4/6 anonim válasza:
Hívd el, aztán lehet, hogy megtudtok beszélni ezt-azt.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazából szeretnék tőle kérdezni is valamit, és úgy nem tudna elmenekülni. :D
2016. febr. 15. 21:45
6/6 anonim válasza:
semmire. elmennék aztán majd kiderülne mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!