Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 felett kapcsolat nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 felett kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Ismerősöm, 35 elmúlt,anyjával él, soha nem volt még barátnője ..vélemény? Mi lehet az oka? Nem is jár sehova, max munka után kocsma haverokkal, de az se mindennap.

2016. ápr. 23. 16:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy "így alakult az élete", nem tudta hogyan elkezdeni, illetve hiába járt bárhova, nem voltak lehetőségei, nem voltak barátai akik bevonják a baráti körbe, hogy pl. ilyen módon is megismerjen valakit.

Én hasonlóan vagyok és olyannak akiről nem érzem hogy segíteni akar, nem is beszélek róla, mert minek... :-(

Elítélni meg pálcát törni más felett az a többségnek nagyon megy.

2016. ápr. 23. 20:36
 22/24 A kérdező kommentje:
Ez így van. De előbbre nem jutottam. Ott leszek neki ezután is.. Végül is még "csak " 35..hátha egyszer megtalálom a probléma okát és közösen kihozunk belőle valami jót
2016. ápr. 23. 22:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem a te dolgod. Nem kért meg, hogy segíts neki.

Szerintem foglalkozz inkább a saját magánéleteddel. Vagy szerelmes vagy ebbe a 35-ös férfibe?

2016. ápr. 24. 11:05
 24/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ha figyelmes vagy, elolvasod amiket írtam, nincs köztünk semmi, ő ragaszkodik hozzám, nem én hozzá, és igenis kéri és igényli hogy segitsek neki :-)
2016. ápr. 24. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!