Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy szinte biztosak voltak benne hogy ez a kapcsolat összejön, aztán hirtelen mégse lett belőle semmi?

Figyelt kérdés
Szimpatikus volt a lány nagyon, ő is adta a jeleket, mutatta, hogy akar, randizgattatok, és szinte teljesen beleélted már magadat, hogy összejön ezzel a lánnyal a dolog és már tervezgettél is stb. Aztán egyik randin, vagy interneten közölte veled hogy bocsi de mégse érzi azt és ennyi volt.
2016. ápr. 17. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont a legutóbbival jártam így. Csodás két hetet töltöttünk el együtt, lassú léptekkel haladtam, csak a negyedik randin volt csók. Remek programokat szerveztem, nagyon jól éreztük magunkat, aztán két hét után közölte, hogy meggondolta magát (ezekkel a szavakkal), és még sem akar most kapcsolatot.
2016. ápr. 17. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de volt. Első randin részemről villámcsapás, utána fél éjszaka cseten tervezgetés, másnap szintén nagy lelkesedés, aztán a második randi után, amikor már én totál beleéltem magam, és felelőtlenül kicsit bele is zúgtam, ő írásban kezdett kimenekülni. Nem értettem, teljesen kiborultam, és egyre rosszabb volt lelkileg. Sok huza-vona után találkoztunk még egyszer, előtte azt mondta, most már minden oké lesz. De megint ugyanaz játszódott le sajnos. Csak hosszú idő alatt és iszonyat nehezen tudtam túllépni a dolgon, kegyetlenül megviselt.
2016. ápr. 18. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!