Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 10-es skálán 1-es nő hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10-es skálán 1-es nő hol találhatna magának férfit komoly kapcsolat céljából a való életben?

Figyelt kérdés
27/N
2016. ápr. 13. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Vakok intézetében.
2016. ápr. 13. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Férfinek születtél?
2016. ápr. 13. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol, mert az 1-es azt feltételezi, hogy súlyosan fogyatékos emberről beszélünk.

Ennyire nincs önbizalmad?

2016. ápr. 13. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát... a fenetuggya, kérlek.

Talán itt, esetleg?

Szerintem próbáld meg jobban hangsúlyozni a külső helyett a belsőt: mit tudsz - mire vagy képes - mit szeretsz, satöbbi. És ha szerinted azokban jól állsz, nyugodtan javítsd fel azt az egyest! Elvégre a külső nem minden (messze nem az, főleg egy bizonyos koron túl).

2016. ápr. 13. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én azért megnéznék egy képet erről a 10-es skálán 1-es nőről, mert a nyakamat rá,hogy van az egy 6-os, 7-es is ha nem több!
2016. ápr. 13. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Képet kérünk. Egyébként itt a 10-es skálán az 1-es a legjobb vagy a legrosszabb? És mi az értelmezési tartomány? -10-től +10-ig ahol a 0 az átlagos?
2016. ápr. 13. 18:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Uh, hát leginkább sehol.

1-es az nálam a "soha semmilyen körülmények közt és kész"

Pl: részegen káromkodó fogatlan mocskos hajléktalan nő

Azért ne légy magadhoz ennyire szigorú. Láttatlanban megajánlok neked egy 3-ast: "inkább nem"

2016. ápr. 13. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
18:56-os hagyd abba a relativizálást !!!!
2016. ápr. 13. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
70%

Bármelyik nő találhatna.

De nem akarnak igazán a legtöbben.

Vagyis nézzük a realitásokat.

A komoly kapcsolatra alkalmas férfi 99%ban nem néz ki valami jól.

Nem az hogy rondán, mert arról ő maga tehet, hanem úgy átlagosan.

Mint például én.

Szerintem egy cseppet sem vagyok jóképűbb, vagy rossz arcúbb az átlagnál.

De a nők nagyon sokáig, főleg ha szépnek érzik magukat akkor jóképű pasiban keresik ugyanazt a tulajdonságkupacot, ami stabilitást ad. A jóképű pasi viszont tudja hogy könnyedén talál mást ha akar. Ezért nem becsüli meg azt, amiből könnyen kap másikat.

Aztán ezt játssza el sokszor a nő, azért páran közben át mennek rajta általában és panaszkodik az átlagosnak erről.

Ha ki nyitja időben a szemét, akkor csábít el egy átlagosat.

Ha addigra nem ribizlisedik el annyira, hogy egy normális férfinak már ne kelljen.

Szóval a többségnek nem elég egy enyhén pocakos, vagy simán 5/10es pasi.

Neki jobb kell, mert ő megérdemli.

Persze ez attól hogy látni az összefüggéseket, még így marad.

2016. ápr. 13. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
igazad van, előző
2016. ápr. 13. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!