Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a komoly kapcsolatra vágyó nők kerülik a szórakozóhelyeket, bulikat? (F)
Ugyan engem jelenleg nem érint ez a dolog, de attól még, hogy komoly kapcsolatot szeretnék, még eljárok szórakozni.
Szóval ez hülyeség.
Én is komoly kapcsolatot szeretnék és mindig is azt preferáltam. De ettől függetlenül eljárok szórakozni, ha úgy adódik. De moziba, színházba is szívesen járok.
Szerintem ez nem mindenkinél van így!
Mondjuk van olyan barátnőm is, aki nem jár el szórakozni, mert szerinte ott úgyis csak egy éjszakás kalandok köttetnek. De ez hülyeség...
Ez így nem igaz. Inkább úgy mondom, hogy az életben nagyon %-kal vannak komoly kapcsolatot kereső nők, mint a szórakozóhelyeken.
A legnagyobb baj a szórakozóhelyekkel, hogy ugye sokkal több férfi van, a nők válogathatnak, és ugye azt fogják kiválasztani aki a leghelyesebb és legjobb a teste és legmagabiztosabb. De ezek a férfiak többnyire egy éjszakás kalandokat keresnek. A normálisabb férfiak akik nem annyira macsók, viszont komoly kapcsolatot keresnek, azt pedig telibe szarják a nők egy péntek/szombat esti "buli"-ban. Így marad ez a sztereotípia, hogy ott nem keres senki komoly kapcsolatot, hát persze, hogy úgy tűnik, hogy nem, ha még a normális lányok is a helyes, bunkó macsóval mennek el.
Sokan szórakozni mennek oda, kikapcsolódni, más meg máshová megy. De ugyanúgy lehet színházban is rib**ancokat találni és discocban is.
Nem ez fogja meghatározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!