Hol tudnék barátokat valódi emberi kapcsolatokat szerezni? Budapesti tanárképző főiskolára járó hallgató vagyok és nem szeretem a szórakozóhelyeket a bulikat discot.
ezt sajnos én sem tudom, ma már nagyon más a világ.
azt vettem észre, hogy az emberek szinte semmilyen közegben nem nyitottak erre, illetve felszínesek.
milyen érdeklődésed van?
Járj el olyan közösségekbe ahol vannak vagy lehetnek hasonló érdeklődési körű emberek.
Pl vallás és filozófia témában szokott lenni egy halom nyilvános előadás. Pár ezek közül még hiteles is.
Vagy ha szereted a természetet akkor vannak természetjáró csoportok is. Nem ismerek egyet se de láttam már ilyen plakátot szóval biztos van.
Itt interneten is lehet bőven hasonló embereket találni, van itt mindenféle. És akár barátság is lehet a dologból, ha az internetes kapcsolatból átléptek az élő kapcsolattartásra is.
szerintem regisztrálj ismerkedős közösségi oldalakon, ott is tlaálhatsz pár embert.
kérdés, milyen emberekre vgy kíváncsi. ha nem bírod a vlalási közösségeket, akkor enm érdemes erőltetni.
Igaz barátokat szerezni nem könnyű. Szerintem ez legalább annyira nehéz, mint párkapcsolatot kialakítani. Ha tényleg jót akarsz persze.
Meg aztán vannak időszakok amikor az egyedüllét az úr, van amikor kevésbé. Szomorkodni nem szabad. Menj mindenhova, ha hívnak, keress hobbit, ha lesz lehetősék, akkor adj teret hosszú beszélgetéseknek. Ez akár bartátsággá is mélyülhet. :)
Nekem sincs sok barátom, 1 igaz barát van, a többi inkább csak haver. De értékelem azt ami van. :)
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!