Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 felett kapcsolat nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 felett kapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Ismerősöm, 35 elmúlt,anyjával él, soha nem volt még barátnője ..vélemény? Mi lehet az oka? Nem is jár sehova, max munka után kocsma haverokkal, de az se mindennap.

2016. ápr. 23. 16:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám 40-évesen kezdett nőzni,-mára családja van. Szörnyen későn érő típus,van ilyen.
2016. ápr. 23. 17:21
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem értem miért fontos neked ez a dolog kérdező? ha az ember nem találja azt akiben megbízhat úgy én se kezdenék senkivel kapcsolatot ..szűz maradok na és
2016. ápr. 23. 17:21
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Most függetlenül attól, hogy még soha nem volt barátnője, nem érzi kellemetlenül magát 35 évesen az anyja szoknyája mellett?

Egészen idáig ült a babérjain, és csodálkozik, hogy nem halad semerre...?

2016. ápr. 23. 17:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Jól tette, nem vesztett semmit.
2016. ápr. 23. 17:43
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
Talán ő jól érzi így magát. Nem kell minden embernek kapcsolat a boldogsághoz, bármilyen hihetetlenül is hangzik. Ez ne zavarjon téged, törődj a magad dolgával!
2016. ápr. 23. 17:52
 16/24 A kérdező kommentje:
Pusztán kiváncsiságból kérdeztem, jól ismerem, szoktunk elég sokat beszêlni, ez az egy téma amit kerül. Semmi akarok tőle vmit dolog nincs a háttérben... Már mondtam neki, segítek csajt fogni... :-) de az se hatja meg
2016. ápr. 23. 18:53
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
30 feletti nokent vagyok hasonlo helyzetben, bar nekem sajat lakasom van es teljesen onellato vagyok. En sem szoktam arrol beszelni, hogy miert vagyok egyedul. De nagyon jol erzem igy magam. Ez nem onamitas, ez tenyleg igy van. :) Kerdezo, amivel ebben a helyzetben rosszat tehetsz, ha megprobalod meggyozni, hogy ez igy nem jo, es olyan helyzetbe akarod soodorni, amit o nem szeretne. Ezt en is nagyon utalom a kornyezetemtol. Hagyd, hogy elje az eletet, es ha majd kesz lesz a kapcsolatra, majd kesz lesz. Oruljetek a tarsasaganak, a baratsaganak.
2016. ápr. 23. 19:40
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem próbálom meggyözni semmiről, barátok vagyunk, csak segíteni szeretnèk... De nem tom hogy.. Kb egy éve történt köztünk szex szerű dolog, de neki nem ment, így nem is merültünk bele ebbe a barátság extrákkal dologba, maradtunk csak barátok, együtt nyaralunk, mindenhova együtt járunk, pusztán barátként... De így hogy fog magának párt találni? Ha már annyira családra vágyik? Munka... Kocsma... Én (a lelki barát)... Ennyi az élete
2016. ápr. 23. 19:47
 19/24 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy szexuális frusztrációi vannak, ha köztetek se ment a dolog. Talán merevedési probléma, korai magömlés, stb.

Éshát mindig kényelmesebb kivonulni, mint küzdeni a dolgokért. Mindenki maga dönti el az életét, hagyd békén kérdező, nem kérte a segítségedet.

2016. ápr. 23. 20:04
 20/24 A kérdező kommentje:
Én békén hagyom, eddig se én jártam hozzá és utána... Neki van szüksége rám ..
2016. ápr. 23. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!