Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egészséges lelkű, mozgássérült nőkkel ismerkedni?
Sziasztok!
Azért írok ide, mert úgy érzem itt az ideje. Enyhén mozgássérült 34 éves férfi vagyok. 2,5 éve vagyok egyedül, hosszú utat tettem meg ez idő alatt.
Igazán Megszerettem magam, és ezzel párhuzamosan másokat is. Ezért szívesen ismerkedtem volna olyan nőkkel, akik szintén különlegesek.
De nagyon szomorúak a tapasztalataim. Kb senki nem fogadta el magát, ami azonnal kiderül mikor lehull az álarc. Nem tagadom, valamilyen szinten generàlom is ezt, mert csak olyan emberrel szeretnék megismerkedni, aki szereti azt ami, és aki mert már érti, hogy az életnél nincs fontosabb. És teljesen mindegy, hogy milyenek a körülmények, mert az életet az általunk adott vàlaszok foglaljàk keretbe. Nem a körülményeink.
De a legtöbben nem képesek szívből elhinni, hogy értèkesek. Észből próbàlják úgy, hogy elkezdik sorolni az erényeiket. Pedig alapból értéles mindenki,
Egészséges nőkkel is ismerkedtem, de amikor 3 kilo (szerinte) plusz miatt valaki depressziós lesz, vagy görgeti maga előtt a sérüléseit, azzal én nem alkotok jó párt.
Stabil, egészséges lélekkel rendelkezem, akit nem kell formálgatni és megmenteni sem. Elég ha valaki örül ha megérkezem az életébe. Nekem egy elvárfélém van. Varázsoljon el a tekintete.
Szerintetek hol érdekes ezt a (akár sérült akár nem) hölgyet keresni?
Szívesen ismerkedem csak beszélgetés céljából is mert nincs sérült ismerősöm. De tényleg csak akkor, ha szereted az életet, és nem haragszol a világra. :)
Köszi, ha elolvastad.
Szia!
Nekem egészséges férfiként van tapasztalatom fordított esetre.
Anno 7 évig volt alkar amputált párom, amit amikor megismerkedtünk, nem tudtam, de a második randin elárulta a lány.
Engem nem érdekelt, mert magát a lányt szerettem meg. Utána olyan iskolába jártam, ahova épek és mozgássérültek is jártak, úgyhogy úgy hozta a sors, hogy újra mozgássérült párom lett ezután és ott is magát az embert szerettem meg.
És most, harminc X évesen úgy látom, hogy minden további nélkül újra el tudnám képzelni, hogy mozgássérült, akár amputált párom legyen hosszú időre. (épp párt keresek)
Úgyhogy mindent összevetve azt mondom, hogy maradj pozitív ember és meg fogod találni a párodat!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!