Ikreket vársz. Az egyikük biztosan egészséges lesz, a másik viszont süket lesz és mozgássérült. Elveteted, vagy megtartod őket?
Nem lehet az egészségeset megmenteni, ha másikat elveteted.
Sajnos az eset megtörtént a rokonságban 4 éve, majd elmondom, hogy ők hogyan cselekedtek, de kíváncsi vagyok, ti hogy döntöttetek volna.
Gondolom, az ismerőseid megtartották, mert méhen belüli babáról nem tudják megmondani, hogy csak ez a kettő baja lesz, és nem több.
Nem tartanám meg őket, mert nem állunk olyan jól anyagilag, hogy a másik gyereket kellőképpen fejleszteni tudjuk.
Dehogyisnem. Úgy teszel, mint ha kis hercegnő lennél. Hogy majd csak akkor válaszolsz, hogy ha mi válaszoltunk... Ez teljesen abszurd. Amúgy is mit érdekel téged ez? Azokat a rokonokat érdekelje, ne pedig téged. Nem vagy képes megállni, hogy a másik életébe ne vájkálj.
Tudod mit? Én meg majd akkor válaszolok, ha tudom hogy ők hogy döntöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!