Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egészséges lelkű, mozgássérült nőkkel ismerkedni?
Sziasztok!
Azért írok ide, mert úgy érzem itt az ideje. Enyhén mozgássérült 34 éves férfi vagyok. 2,5 éve vagyok egyedül, hosszú utat tettem meg ez idő alatt.
Igazán Megszerettem magam, és ezzel párhuzamosan másokat is. Ezért szívesen ismerkedtem volna olyan nőkkel, akik szintén különlegesek.
De nagyon szomorúak a tapasztalataim. Kb senki nem fogadta el magát, ami azonnal kiderül mikor lehull az álarc. Nem tagadom, valamilyen szinten generàlom is ezt, mert csak olyan emberrel szeretnék megismerkedni, aki szereti azt ami, és aki mert már érti, hogy az életnél nincs fontosabb. És teljesen mindegy, hogy milyenek a körülmények, mert az életet az általunk adott vàlaszok foglaljàk keretbe. Nem a körülményeink.
De a legtöbben nem képesek szívből elhinni, hogy értèkesek. Észből próbàlják úgy, hogy elkezdik sorolni az erényeiket. Pedig alapból értéles mindenki,
Egészséges nőkkel is ismerkedtem, de amikor 3 kilo (szerinte) plusz miatt valaki depressziós lesz, vagy görgeti maga előtt a sérüléseit, azzal én nem alkotok jó párt.
Stabil, egészséges lélekkel rendelkezem, akit nem kell formálgatni és megmenteni sem. Elég ha valaki örül ha megérkezem az életébe. Nekem egy elvárfélém van. Varázsoljon el a tekintete.
Szerintetek hol érdekes ezt a (akár sérült akár nem) hölgyet keresni?
Szívesen ismerkedem csak beszélgetés céljából is mert nincs sérült ismerősöm. De tényleg csak akkor, ha szereted az életet, és nem haragszol a világra. :)
Köszi, ha elolvastad.
Jársz szórakozni? Sok barátod van? Szerintem így lehet ismerkedni igazán. Érdekes dolgokat írsz az elvárásokról. Mindenkinek vannak elvárásai, hibái. Ha megtalálod azt a lányt, aki a másik feled, hidd el, nem fognak érdekelni a hibái, v hogy néha agyal 3 kg súlytöbblet miatt pl.
Az én férjem kerekesszékes. Közlekedési balesete volt. Már így ismertem meg, ő az én másik felem, és fordítva, lelkitársam, stb. Minden hibájával, gyengeségével együtt.
Szóval ismerkedj soksok lánnyal,te is megtalálhatod a társad. nem gondolnám , hogy előnyödre válna, ha mozgássérülttel szeretnél összejönni, de ki tudja.
Ha van kedved, szívesen beszélgetek Veled. 36N
Utolso holgynek:
Igen vannak olyan emberem az eletemben, akik fontosak es nagyon fontosak nekem. Nem vagyok az a bezarkozos tipus. Igazabol akivel talalkozom azok egy kellemes embert ismernek meg bennem. :)
Nem azert "elvaras" az amit irok mert en nem fogadom el. Hanem azert mert tudom, magamon is tapasztaltam, hogy amig magamat nem fogadtam el, az h serult novel ismerkedjel, eszembe se jutott. Taszitott. Es akinek 3kg-os baja van, az magat nem fogadta el, es jo esellyel a noiessegevel is hadilabon all. Emiatt gondolom amit, nem az elvarasaim reven.
Nem feltelten serult ember mellett kepzelem el a jovom, ezt probaltam is jelezni, de akkor nem sikerult rendesen. :) De mar ennek a lehetoseget se vetem el.
Szerintem irni fogok neked, koszonom.
Igazából te tudod csak azt, hogy mit akarsz és hogyan viszed véghez. Ha úgy gondolod, hogy ebbe a gondolkodásmódodba nem viszel bele egy kicsit más szemléletet is, nem veszed ilyen görcsösen a dolgokat, attól még megtalálhatod a párod, csak tovább tart. Eleve onnan indul ki a dolog, hogy sokat ezen elvárásaid miatt nem akarnak közelebb kerülni hozzád.
A gondolkodásmódod profi és sokat szeretnének így élni, viszont egy nő egy pontig szeretné csak ezt, kell egy kis izgalom is egy kapcsolatba. Én ugyanúgy végigjártam ezt az utat, bár nem vagyok mozgássérült, de mióta kicsit máshogy gondolkodok, sokkal több sikerem van, szebb és egyre több barátnőm volt, amit sosem hittem volna, előzőleg én is olyan voltam, ahhoz ragaszkodtam, amilyen te is vagy. Jelenleg amúgy egy látássérült barátnőm van....
Amúgy megértelek abból a szempontból, hogy "sérült" nőt keresel. Azok, akik valamilyen sérüléssel rendelkeznek, kicsit átértékelik az életet, és nem a külsőségek számítanak, hanem ők már észreveszik azt is ami kívülről nem látszik. Nekem szerencsém van, mert egy olyan barátnőm van, aki ilyen és tudja, hogy értékelnie kell engem, mert nincs sok más lehetősége olyan toleráns embert találni, akivel hosszútávon tud tervezni és aki kitart amellett, amivel egy ilyen sérültség jár.
Fontos az nálad is, hogy olyan társad legyen, aki nem dicsekedni akar veled, hanem bátran felvállal mindenhol, mindenki előtt, mert sokszor csak mások előtt akarunk megfelelni.
17:
Nagyon csúnya és nem igaz dolgot mondtál ki, és szerintem észre sem vetted.
„Nekem szerencsém van, mert egy olyan barátnőm van, aki ilyen és tudja, hogy értékelnie kell engem, mert nincs sok más lehetősége olyan toleráns embert találni, akivel hosszútávon tud tervezni és aki kitart amellett, amivel egy ilyen sérültség jár.”
Ez az egy mondatot alapjaiban zárja ki azt, hogy te őszintén szereted ezt a lányt. Vagy azt, hogy te őt egyenrangúnak tartod. Mutasd meg neki ezt, amit írtál róla, és várd a reakciót. :) Mi az, hogy értékelnie KELL téged? Meg, hogy nincs sok más lehetősége. Kicsit olyan ez mint az úr és a paraszt viszonya. Mintha nélküled életképtelen lenne.
Nagyon rosszul állsz ehhez a kérdéshez.
Igazából senkinek nem arra kéne párt tartania legyen az ép vagy sérült, hogy dicsekedjenek vele. Mert a társ nem erre való. Ez független az állapottól. A teljesen egészségest ugyanúgy bántja belül, ha csak dicsekvésre használják. :)
Igazad van, kedves kérdező, olvasni is borzasztó volt az utolsó válaszadót.
D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!