Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet egészséges lelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egészséges lelkű, mozgássérült nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok ide, mert úgy érzem itt az ideje. Enyhén mozgássérült 34 éves férfi vagyok. 2,5 éve vagyok egyedül, hosszú utat tettem meg ez idő alatt.

Igazán Megszerettem magam, és ezzel párhuzamosan másokat is. Ezért szívesen ismerkedtem volna olyan nőkkel, akik szintén különlegesek.

De nagyon szomorúak a tapasztalataim. Kb senki nem fogadta el magát, ami azonnal kiderül mikor lehull az álarc. Nem tagadom, valamilyen szinten generàlom is ezt, mert csak olyan emberrel szeretnék megismerkedni, aki szereti azt ami, és aki mert már érti, hogy az életnél nincs fontosabb. És teljesen mindegy, hogy milyenek a körülmények, mert az életet az általunk adott vàlaszok foglaljàk keretbe. Nem a körülményeink.

De a legtöbben nem képesek szívből elhinni, hogy értèkesek. Észből próbàlják úgy, hogy elkezdik sorolni az erényeiket. Pedig alapból értéles mindenki,

Egészséges nőkkel is ismerkedtem, de amikor 3 kilo (szerinte) plusz miatt valaki depressziós lesz, vagy görgeti maga előtt a sérüléseit, azzal én nem alkotok jó párt.

Stabil, egészséges lélekkel rendelkezem, akit nem kell formálgatni és megmenteni sem. Elég ha valaki örül ha megérkezem az életébe. Nekem egy elvárfélém van. Varázsoljon el a tekintete.

Szerintetek hol érdekes ezt a (akár sérült akár nem) hölgyet keresni?

Szívesen ismerkedem csak beszélgetés céljából is mert nincs sérült ismerősöm. De tényleg csak akkor, ha szereted az életet, és nem haragszol a világra. :)

Köszi, ha elolvastad.

2016. ápr. 23. 01:08
1 2 3 4
 21/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%
Bocsánat, nem így akartam én sem megfogalmazni. Tényleg igaz, amit írtál, de ő áll így hozzá, én pont az ellenkezőjét mondtam mindig is neki, ez nem az én hozzáállásom. Mindig is teljesen egyenrangúnak kezeltem és kezelem is őt.
2016. ápr. 25. 12:24
 22/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az meg a másik, hogy az, hogy ez a dolog igaz-e vagy sem, az nem az én hibám, hanem azoké, akik csak a tökéleteset keresik és, ha valami nem stimmel, akkor már nem is jó és elhajtanak. Valóban nem érdekes az, hogy valaki más-e, mint a többi, nem ettől kell szeretni vagy nem szeretni, viszont az is igaz, hogy nem sok olyan férfi lett volna, aki annyira türelmes, hogy bevezeti a szerelmi életbe, meg abba, hogy a saját céljait feladva, csak az ő boldogsága a fontos. Kb. 100 emberből talán 10 képes erre. Ezzel nem magam sztárolom, de ha már így vélekedtek erről, akkor kifejtettem.
2016. ápr. 25. 12:40
 23/32 A kérdező kommentje:

Olyan jó volt a rövid kommented, de az egó csak megszólalt a végén. :( Az jön le ebből is, hogy kb vállveregetést vársz, hogy oylan a barátnőd, aki testileg nem tökéletes. És hogy te ezt így elfogadod. Így meg semmi értelme. Ha valakivel azért vagyunk, hogy utána ezt felhánytorgassuk majd egyszer neki (már most biztos vagyok benne, ha ezt itt meg tudtad tenni, akkor adott esetben vele is el fogod játszani). Pl ha azt mondja, hogy ő menne inkább.

Hát, aki a saját céljait feladja, és azzal kérkedik, az valójában nem önzetlenség. Vagy szó nélkül adod ezt neki, vagy inkább ne is add. Mindig annyit adjuk, amit ha később elbukunk, nem kérjük számon, vagy vissza, Amúgy miért is kéne feladni? Az nem vall egészséges lélekre.

Szóval igen, egyre jobban azt érzem, hogy te valamiféle vállveregetést vársz ezért. Pedig azzal a lánnyal semmi baj nincs. Lehet, hogy kicsit más, mint a többi, de tudod te hogy egy teljesen egészséges nő sokkal durvább lemondásokkal is járhat?

Szóval vagy szeresd azért amilyen, és fogadd el teljesen, és ne azért, hogy magadat hú de jó embernek érezhesd, vagy engedd el.

2016. ápr. 25. 14:51
 24/32 Ypszilon1980 ***** válasza:

Neked amúgy mi bajod van?

Az előbb írtam, hogy ez nem az én véleményem, ezt ő mondta nekem. Azt is írtam, hogy nem értek vele teljesen egyet, de a valóságban sokszor így működik, és ő is így érzi a csalódásai miatt. Testileg semmi baj nincs vele, ezt is te találtad ki.

Lehet, hogy durván fogalmaztam, de attól ez így van. Én kivártam, és igen büszke vagyok arra, hogy sikerült, meg arra is, hogy vele vagyok. Az, hogy mit szűrsz le ebből, az a te dolgod,viszont a görcsös dolgaidat kicsit lazíthatnád.

2016. ápr. 25. 16:38
 25/32 A kérdező kommentje:
Baj nincs. Majd emlékezz vissza. :) És a te történeted is le is zárulhat. Annyit érdemes lehet meglátni, hogy nem csak én vettem észre azt ami feljött belőled.
2016. ápr. 25. 16:44
 26/32 A kérdező kommentje:
Egy kicsit ertekeld jobban es segits neki h megszeresse onmagat. Es minden rendben lesz. Sok sikert :)
2016. ápr. 25. 17:45
 27/32 Ypszilon1980 ***** válasza:
Köszi! Megtörtént. Nekem van párom, neked meg ettől még nem lesz. Lazulj be, aztán tegyél fel olyan kérdéseket, hogy miért keresel egészséges lelkű mozgássérült nőket. Önmagában ez is azt feltételezheti, hogy szerinted ōk nem azok. Majd,ha felnősz, akkor nem csak a magadét hajtogatod, hanem figyelsz másokra is,addig nyugodtan állíthatsz olyan dolgokat, amikről fogalmad sincsen.
2016. ápr. 25. 17:58
 28/32 A kérdező kommentje:
Itt nem nekem fel felnőnöm, de meghagylak a hitedben.
2016. ápr. 25. 18:23
 29/32 A kérdező kommentje:
És a sorozatos személyeskedést abba lehet hagyni.
2016. ápr. 25. 18:23
 30/32 Ypszilon1980 ***** válasza:

Bocsánat, nem akartalak megbántani!

Mivel én is olyan voltam régen, mint te, örülnék, ha sikerülne pàrt talàlnod, nekem ez nem jött be, muszáj volt változni. Ne miattam, hanem saját magad miatt.

2016. ápr. 25. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!