Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kései magányos szűz férfiaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kései magányos szűz férfiakat mi tartja vissza attól, hogy prostinál veszitsék el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Vagy őket már a prostik sem fogadják? Most tegyük fel, hogy pénzük lenne prostira, akkor mégis mi lehet az, ami miatt nem használják ki ezt a kissé kellemetlen, de a semmitől jobb lehetőséget?

2016. ápr. 20. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
Nálam is ilyen utolsó utáni megoldás lenne a prosti, bár én már 28 vagyok. :D De csomó kisebb sikerem van csajozásban, szóval nem tudom rászánni magam, hogy fizessek a szexért. Én is az online csajozásban látom a megoldást, van nem egy haverom, aki nem néz ki jól, valaki kifejezetten csúnya és neki is összejön párhavonta valami netről. Én meg még viszonylag jól is nézek ki, max. egy kicsit izmosodnom kell és jobb fotókat felraknom magamról. Utána csak sikerül valami, legalább egy csúnyácskább nővel, aztán erre lehet már építeni. :)
2016. okt. 18. 19:29
 62/72 anonim ***** válasza:

Mondjuk én meg inkább fizetek szexért egy jó nővel, mint ingyen egy csúnyácska. Az sok lehetett már... akkor inkább szüzesség.

Tudod van az a hasonlat. Inkább megeszek egy finom szelet drága tortát, mint egy kalap szart ingyért :D

2016. okt. 18. 19:49
 63/72 anonim ***** válasza:
Nem bányarémekről beszéltem, csak egy olyan nőről, aki nem fullos külsejű, van esetleg pár kiló túlsúlya stb. Attól még a szex jó lehet vele. :)
2016. okt. 18. 22:52
 64/72 anonim ***** válasza:
Jó ez szubjektív... barátnőnek nekem fontosabb a belső ilyen téren.. a rejtett szépség csajokat jobban szeretem. Inkább legyen okos hasonló érdeklődési körrel. A túl jó nőknek elmegy az agya általában
2016. okt. 18. 22:58
 65/72 anonim ***** válasza:

Viccet félretéve így állok hozzá egyébként én is, sosem a Barbie-baba külsejű tucatcsajok vonzottak.

---

Fura, ez talán az első ilyesmi témájú topic az oldalon, ahol viszonylag értelmes emberek beszélgetnek és nem a nőgyűlölő anyázás megy. :D

2016. okt. 18. 23:55
 66/72 anonim ***** válasza:

Nem maradhatott el a "viszonylag" jelző azért... :) (fáradt)

Komolyabb téma ez annál, hogy az őrjöngő csürhe elrontsa. Egy fórumon tök jól elbeszélgethetnénk amúgy.

2016. okt. 19. 00:16
 67/72 anonim ***** válasza:
A "viszonylag" szó inkább önirónia volt. :)
2016. okt. 19. 10:40
 68/72 anonim ***** válasza:

Srácok, én kinéztem egy nagyon aranyos lányt neten. Kíváncsi leszek. Egyszerűen ki fogom próbálni milyen ez.

Jövőhéten beszámolok. "Leszámolok" a szüzességgel. Egyszerűen annyira, de annyira feszít, nyom, megőrjít, frusztrál, szorongat, lebéklyóz hogy nem bírom.

Van most két nagyon helyes lány az egyetemen. Az egyikkel összenéztem, és van közös ismerős pár... Még az is lehet ennek a dolognak hála jövőhéten erőt veszek magamon és elhívom valahová.

Tavaly voltam egy bulin és táncolgattam egy lánnyal. Eléggé rendben volt. Két napra rá 6 sör után elhívtam fészbúkon. Iszonyúan ideges voltam, de képzeljétek eljött! Persze 2 hétig találkozgattunk, aztán mondta hogy "nem engem keresett"... jó szar érzés volt :( dehát ez ilyen.

Próbálkozni kell...

Szerintetek élőben jobb "elhívni" egy lányt? vagy fészbúk elég? Ha félénk a csaj, akkor utóbbi lehet jobb... nekem legalábbis jobban bejönne, mint remeggő hanggal odajönne szünetben egy srác és elhívna :D

Egy haverom az egyetemről ezt csinálja. szerintem elég gáz srác. Irtó kocka, szemüveges, rettendő béna bézs színű nagypapás pulcsikban jár .. és mit csinál? Elhívogat random lányokat a suliból, pár évvel fiatalabbakat. általában elzavarják a francba,.. de az egyik nem!

Összejöttek, ráadásul iszonyú aranyos az a lány...én kb leélném vele az életemet. Karcsú zenész lány...

De másik 2 példa is van, totál béna srácok jöttek össze kifejezetten jó csajokkal. Ezért van még reményem kedves barátaim!

2016. okt. 20. 22:31
 69/72 anonim ***** válasza:

Nagy számok törvénye + merni kell tökösnek lenni és cselekedni. :D Ez tart vissza a prostizástól, engem most online jelölgetnek vissza csajok, hétvégén meg valószínűleg buli.

Redditen a "Red Pill" közösséget ajánlom, ott sokat írnak hasonló témákban (persze angolul).

2016. okt. 20. 22:56
 70/72 anonim ***** válasza:

Hát éljétek ki magatokat... 30-hoz közeledve nekem már nincs erőm elmenni bulizni. örülök ha élee hazaérek hétvégére és egy jót aludhatok. Sajnos ez ilyen.

22-24 évesen szarrá buliztam magamat, minden héten volt valami, jó kis kecóm is volt, rendszeresen jöttek fel a lányok... vol thogy két lány közül is választhattam volna, de egyik se kellett mert egy harmadik jött be :D

Neki meg volt barátja, aztán végül összejöttem az egyikkel, de az egy elmebeteg nőszemély lett pár hét alatt. Hagyjuk is... olyan sok negatív élményem volt már a nőkkel, hogy nem férne ki a listára. és nem bunkó lekoptatások, hanem tipikus női szemétkedések. Csoda, hogy nem lettem homár :D

Az való igaz, ha nem a legjobb barátod egyben a barátnőd, akkor kutyaszart sem ér... nekem sohasem volt az, csak a csajom max. Akivel nem volt olyan jó közös programot csinálni... nehéz ez nagyon. Nem elég, hogy olyat kell találni, aki hozzád illik, de tényleg barátnak is kell lennie.

Leszűkíti szerintem kb pár emberre a 3 millióból :D

2016. okt. 20. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!