Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kései magányos szűz férfiakat mi tartja vissza attól, hogy prostinál veszitsék el a szüzességüket?
És mi tartja őket vissza a normális egyedfejlődéstől???
Nem hiszem el hogy nem lehet felszedni egy csajt legkésőbb 18 éves korukra és ha még 2 évet váratja is a csaj(extrém eset, de van ilyen), még akkor is 20 éves koráig elveszíti!
Ja, és ezen a ponton tenném még hozzá azt is, hogy a dugás meg a szüzesség elvesztése a mai világban olyan, mint most a nyaralást tudnám felhozni példának. Sokaknak (és főleg magyar mentalitás), ahogy Tibi atya is megmondta helyesen, manapság fontosabb az élményeid mások orra alá dörgölése mint az élmény maga. Sokan csak azért mennek méregdrága helyekre, hogy megoszthassák farokbook-on az ismerőseivel, hogy nekik milyen jó életük van.
A dugás és a szüzesség korán elvesztése is hasonló, bár ez utóbbiban lehet hazudozni, mint a legtöbben ezt is teszik. Mennyi "havert" tudok, akit kiskorom óta ismerek és még életébe nem is flörtölt nővel mert olyan ronda, de szemrebbenés nélkül tudja mondani, hogy már több tucat nővel volt, istenem :D
23 évesen nem tudom, mennyire tartozom még a kései szűz kategóriába, de azért válaszolok.
Véleményem szerint a szüzesség nem egy kór, amitől mindenáron meg kéne szabadulni. Érzelem nélkül én speciel nem akarok lefeküdni senkivel, így a prostik szolgáltatása eleve ki is van lőve.
Érdekes, én egyik kategóriába sem tartozom. Akkor most vagy férfi vagy szűz nem vagyok ezek szerint?
inkább döglök meg szüzen, minthogy prostinak fizessek egy szánalom dugásért, olyanért amit más ingyen megkap.
27F
van aki szerint megoldás a prosti, mert legalább túl van rajta, nem görcsöl a szüzesség elvesztésén, szerez némi tapasztalatot és magabiztosabb lesz a nőkkel. pont ezért állítólag bizonyos apák elvitték a fiukat prostihoz, hogy az beavassa.
ugyanakkor az nem szerencsés, ha valaki prostiknál szocializálódva más nőket is ugyanúgy kezel, mint a prostikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!