Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kései magányos szűz férfiakat mi tartja vissza attól, hogy prostinál veszitsék el a szüzességüket?
Van ilyen is... de nem mindig jön be. Van két barátom is, kései szüzek voltak. Rájuk kacsintott a szerencse 20-21 évesen. Egyiket egy buliban felszedte egy hullarészeg külföldi csaj... egy sikátorban qrtak volna, de nem állt fel neki a hidegben. Aztán felvitte lakásra a csaj és ott dugta meg végük iszonyú sokat bénázva. Reggel kegyetlenül ciki volt, atom másnaposan azt se tudta hol vannak a ruhái. Csaj is szégyellte, és a barátnője is ott volt józanul :D szegény srác menekült reggel.
Másik haver egy fesztiválon, sátorban bénázott össze vissza. Csaj másnap beszégyellte és soha többé nem válaszolt neki az üzeneteire.
Nemtudom az én törékeny önbizalmamnak nem hiányzik 29 évesen egy ilyen beégés. 23 évesen még elment volna, de látjátok akkor meg szakított velem a lány.
Nem közvetlenül ezért, egyszerűen azt mondta hogy nem ebbe a srácba szeretett bele. Elmúlt a kémia.
Velem is volt ilyen egy szőke butuska lánnyal. Na őt dughattam volna 19 évesen, de mondom várok az igazira. Egyszerűen pár hét után rájöttem hulla buta a csaj és idegesít is. Nem éreztem semmit.
Szóval ugyanígy ha kialakul a csajban egy férfikép rólad, majd pedig kiderülnek a gyengeségeid és hogy uncsi vagy, tetejében még nem is olyan jó pasi... végéd.
Én úgy tudtam meghódítani, hogy határozott, pimasz férfi voltam. Ahogy kiderült hogy még egy melltartót se húztam le 23 évesen ennek a képnek lőttek. A csaj kiszeretett, ő se tudta megmagyarázni. Ez jön és megy... nincs benne logika :( pedig eléggé szerettem a lányt, előtte sokáig barátok voltunk.
Kár volt elszalasztani a lehetőséget, ezt tapasztalatból mondom, ha adódik egy jó lehetőség, meg kell ragadni, és soha nem szabad gondolni, hogy majd máskor lesz jobb. - nem párkapcsolat terén, de ezer más téren visszaütött ez.
Ha jól értem, akkor az exednek az volt a gond, hogy amint ezt megtudta rólad, elillant a szemében a határozottságod. Azért akkor is egy esélyt adhatott volna neked, lehet, meglepődött volna.
Az nagyon rombolná a férfiasságom, ha bénázok, azt meg továbbra sem tudom elképzelni hogy ott van mellettem a csaj meztelenül, és nem áll föl, ha ez megtörténik velem mondanám, hogy megírom itt, vagy akár privátban, de ha egyszer el is jutok addig, már rég elfelejtjük ezt a posztolgatást.
Ha jól tudom, most szűz vagy te is, és a lány nem azért hagyot el, mert béna voltál, hanem mert az hite, hogy béna leszel. Elméletben azt gondolom, hogy ezt nem lehet elrontani, adott a szerszámod meg a két kezed, ezeket kell jól használni. Figyeled a lány reakcióját, ha látod, hogy élvezi - és nem megjátsza -, akkor jól csinálod, ha nem élvezi/nem nedvesedik eléggé, akkor korrigálsz egy kicsit, és nem szabad izgulni, mert akkor tényleg gondok lehetnek.
Én neten olvasgattam cikkeket, hogy milyen mozdulatsorokkal lehet elvarázsolni egy nőt, igaz, hogy csak leírás, de jobb, mint a semmi.
Egyébként én nagyon szeretném kipróbálni már, nagyon ki vagyok éhezve, csak nem egy alvilági prostinál, hanem valami normális lánnyal.
Nem tudom mennyire aktív még ez a kérdés, de ha igen akkor én is leírnám, hogy jártam... Nem segít, de lehet jót tenne.
Érdekes olvasni mennyire "egy cipőben járunk" így páran, még így is, hogy azt se tudjuk kik a többiek...
Lehet kellene egy fórum ebben a témában... Nem tudom megfogalmazni, hogy miért.
Sokan vannak, de azért az átlagot nézve nem olyan rossz a helyzet, csak itt összegyűltünk.
Más 25 évesen már összeházasodik, vagy már a babát tervezni, azért 23 évesen se itt kéne tartani, hogy legalább szex legyen.
Ez abszolút a mi baromságunk.
Prostihoz csak el kéne menni és kész.
Nem lenne itt ez a sok bal..sz töketlen kisfiú. El is megyek jövő héten ha megjön a fizum.
Az a gond, hogy nem így van. Ismerősi köröm nagyobbrészt nem tart ott amit írsz. Van aki teljes mértékben elutasítja mára az egész dolgot, pár kudarc és ilyesmik után tipikus családi ember lett, a szüleinek, nagyszüleinek segít, mindenféle rokonaival van el, de a barátnő-dolgot feladta.
Másoknál sem működik ez túl jól... Kevés olyan 25 éves férfit ismerek akinél ez a kapcsolat-együttélés dolog menne, vagy működne is. Az osztálytalálkózóm volt erre remek példa, tizenketten vagyunk srácok, és mindössze egynek van normális kapcsolata a többieknek... Semmi. Jó, az egyik fiú valószínűleg homoszexuális aki nem ismeri be, de a 11/1 sem jó arány. Igaz mi "csak" 24 évesek vagyunk. És még érdekesebb látni, hogy reagáljuk le 10 féle módon a dolgot.
Leírom
Van aki simán csak nekiállt "a karriert" erőltetni
Van aki "csajozógép" lett, de olyan hozzáállással, hogy "reggel mehet is haza" (mármit a nő)
Van aki úgy éli ki magát, hogy táborvezető(helyettes) lett egy gyerektáborban, nagyon élvezi, a gyerekek kedvelik, nagyon kedves figura (nem pedo)
Van aki piál-cigizik és szarik le mindent
Van aki kétségbeesetten erőlteti, ő úgy a város vicce, mindenki tudja róla, hogy mennyire "lúzer módon" csajozik.
Van aki közölte, hogy "azért nincs, mert túl jó vagyok hozzájuk"
És van aki még mindig reménykedik és próbál megküzdeni a saját lelki bajaival is. Na ez vagyok én.
De ez meg annyira nem romantikus... Én is égtem le hasonlóképp, mint írtad, de valahogy az a pár hét amíg megvoltak a dolgok arra úgy emlékszem vissza, mint életem legszebb részeinek egyikére, talizmánként hordom a lelkemben, igaz néha még fájdalmas visszagondolni, de ez a prosti-dolog, nagyon végzetes. Ha eldönteném, hogy öngilkos leszek akkor tenném meg, ráadásul egyszerre kettővel és a saját fétiseim élném ki (előtte provident + jelzálog + uzsora kölcsön, úgyse adom meg és eladok minden szaromat) aztán berúgnék, majd kipróbálnám a citgit, majd a legerősebb hatású drogot és végül meghalnék.
De nekem nagyobb bajaim vannak, sajnos. Jelenleg elképzelni nem tudom milyen lehet maga a szexuális élet, hogyan kell csinálni és mit? Hogyan tudnak sokan "szó nélkül" levetkőzni meg ilyenek? Nem kínos közben szólni, hogy na most akkor védekezni is kellene, meg megbeszélni milyen pózban lenne jó...
Áh. Túl gátlásos vagyok én ehhez, azt hiszem
#57: Igen, mondjuk a fiúknál talán inkább igaz amit írsz, a lányok többsége azért 25 évesen férjhez megy.
Ha az osztályt veszem alapul, ott 12 fiú volt, abból hármunknak nem volt soha barátnője, amikor elballagtunk, ez most is így lehet, a lányok közül 1-nek van gyereke, és eljegyzésben van, a többiekről mondjuk semmit sem tudok.
De esténként nézek vetélkedőt, ott játék előtt non-stop arról beszélnek, hogy ki házas meg hány gyereke van, és fiatalokról van szó, csak ebből vontam le az átlagot.
én pont így vagyok. van egy rakás más problémám is. mostanában még estig dolgozok is. ebbe nő nem nagyon fér bele.
Romantika :D ugyan az egy vicc. ezen úgy 25 éves koromban tettem túl magamat. addig hasonlóan gondolkoztam. most már nem érdekel.
vmikor elmegyek lányhoz nemsokára. aztán elkezdek gyúrni. kiharcolok egy magasabb nettó fizut a főnöknél, mert kiszipolyoznak és rámegy az egészségem.Befenyegetem hogy elmegyek programozó gyakornoknak 300 nettóért és dugja fel a fizetésemet. 10 emberből csak én értek ehhez a spec dologhoz szóvak van alapom rá.
aztán ha beindultak a dolgok akkor Tindert felrakom és nagyiparban ráállok a csajozásra. 10-es pakkokban fogok a matcheknek írogatni. heti egy randit megpróbálok lerendezni. addig gyakorolva a dolgot amíg magától nem megy. szüzességemet otthagytam akkorra már a prostinál szóval ez a terv.
kíváncsi vagyok mi lesz belőle. csak ez az utolsó nehéz félévet kéne túlélnem az MScn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!