Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kései magányos szűz férfiakat mi tartja vissza attól, hogy prostinál veszitsék el a szüzességüket?
Figyelt kérdés
Vagy őket már a prostik sem fogadják? Most tegyük fel, hogy pénzük lenne prostira, akkor mégis mi lehet az, ami miatt nem használják ki ezt a kissé kellemetlen, de a semmitől jobb lehetőséget?2016. ápr. 20. 22:36
21/72 A kérdező kommentje:
"ugyanakkor az nem szerencsés, ha valaki prostiknál szocializálódva más nőket is ugyanúgy kezel, mint a prostikat."
Mi a különbség szerinted egy plázacica és egy prosti között? A mai fiatal csajok elég nagy része pénzéhes/luxuséhes plázacicákból áll...
2016. ápr. 21. 16:40
22/72 anonim válasza:
Jól keresnék min. hetente 3x járnék prostihoz. Semmi macera, semmi felelősség, nem kell küzdeni, csak a jó.
Ebből lelkiismereti kérdést csinálni, pfff butaság. Te tudod, neked jó volt, ha meg barát, haver. később esetleg barátnő kérdezi HAZUDJ HAZUDJ és HAZUDJ.
Szép napot :)
30/F
23/72 anonim válasza:
29 vagyok, szűz, de sosem veszteném el prostival. Nem tudnék utána tükörbe nézni.
24/72 anonim válasza:
#22-ik vagyok, prosti alatt én lakásukon fogadó hölgyeket értem, nem az útszéliket.
25/72 anonim válasza:
Született aszex vagyok a pénzemet pedig értelmesebb dologra is el tudom költeni.
27 F
26/72 anonim válasza:
Én is született aszexuális vagyok.
23/F
27/72 anonim válasza:
Lehet én is az leszek lassan, mert ezekhez nincs gusztusom. Mind egy helyről jött.
28/72 anonim válasza:
Mondjuk lehet előbb lenne gusztusom egy lakáson fogadó prostihoz, mint a "normálisnak" nevezett lányokhoz. Még az is lehet, hogy az utóbbiban több f* sz járt már, mint a hivatásosban.
29/72 anonim válasza:
Engem anno nem tartott vissza semmi, elmentem egyhez. Könnyebbség volt, hogy nem abban a városban történt az eset, ahol lakom, így nem kell attól tartani, hogy a társasházban ismerősbe botlok, vagy a lánnyal később összefutok az utcán. Egyébként nem kötelező nekik elárulni, hogy szűz vagy, én sem tettem.
30/72 anonim válasza:
Szerintem egy prosti annyira semmit de semmit nem ad, hogy azért felesleges fizetni. Aki kései szűz, az nem hiszem,h egy patront üríteni akar. Ott pedig max azt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!