Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kései magányos szűz férfiaka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kései magányos szűz férfiakat mi tartja vissza attól, hogy prostinál veszitsék el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Vagy őket már a prostik sem fogadják? Most tegyük fel, hogy pénzük lenne prostira, akkor mégis mi lehet az, ami miatt nem használják ki ezt a kissé kellemetlen, de a semmitől jobb lehetőséget?

2016. ápr. 20. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

"ugyanakkor az nem szerencsés, ha valaki prostiknál szocializálódva más nőket is ugyanúgy kezel, mint a prostikat."

Mi a különbség szerinted egy plázacica és egy prosti között? A mai fiatal csajok elég nagy része pénzéhes/luxuséhes plázacicákból áll...

2016. ápr. 21. 16:40
 22/72 anonim ***** válasza:
88%

Jól keresnék min. hetente 3x járnék prostihoz. Semmi macera, semmi felelősség, nem kell küzdeni, csak a jó.

Ebből lelkiismereti kérdést csinálni, pfff butaság. Te tudod, neked jó volt, ha meg barát, haver. később esetleg barátnő kérdezi HAZUDJ HAZUDJ és HAZUDJ.

Szép napot :)

30/F

2016. ápr. 21. 18:59
 23/72 anonim ***** válasza:
67%
29 vagyok, szűz, de sosem veszteném el prostival. Nem tudnék utána tükörbe nézni.
2016. ápr. 21. 20:45
 24/72 anonim ***** válasza:
#22-ik vagyok, prosti alatt én lakásukon fogadó hölgyeket értem, nem az útszéliket.
2016. ápr. 21. 21:16
 25/72 anonim ***** válasza:

Született aszex vagyok a pénzemet pedig értelmesebb dologra is el tudom költeni.

27 F

2016. ápr. 21. 21:43
 26/72 anonim ***** válasza:

Én is született aszexuális vagyok.

23/F

2016. ápr. 21. 21:45
 27/72 anonim ***** válasza:
Lehet én is az leszek lassan, mert ezekhez nincs gusztusom. Mind egy helyről jött.
2016. ápr. 22. 01:10
 28/72 anonim ***** válasza:
Mondjuk lehet előbb lenne gusztusom egy lakáson fogadó prostihoz, mint a "normálisnak" nevezett lányokhoz. Még az is lehet, hogy az utóbbiban több f* sz járt már, mint a hivatásosban.
2016. ápr. 22. 11:15
 29/72 anonim ***** válasza:
Engem anno nem tartott vissza semmi, elmentem egyhez. Könnyebbség volt, hogy nem abban a városban történt az eset, ahol lakom, így nem kell attól tartani, hogy a társasházban ismerősbe botlok, vagy a lánnyal később összefutok az utcán. Egyébként nem kötelező nekik elárulni, hogy szűz vagy, én sem tettem.
2016. ápr. 23. 19:53
 30/72 anonim ***** válasza:
Szerintem egy prosti annyira semmit de semmit nem ad, hogy azért felesleges fizetni. Aki kései szűz, az nem hiszem,h egy patront üríteni akar. Ott pedig max azt lehet.
2016. ápr. 25. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!