Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, netes társkereséssel kapcsolatos kérdések / felmérés?
Főleg olyan lányok válaszai érdekelnének, akik valóban fent voltak/vannak netes társkeresőn.
1., kb. mennyi időt fordítottál a profilod összeállítására? Mennyi dolgot írtál le magadról?
2., Ha valakivel nem akartok ismerkedni, akkor visszaírtok-e neki, hogy bocs, nem téged kerestelek, vagy csak szimplán nem válaszoltok neki?
3., Hány levelet kaptok kb., és annak mekkora részére válaszoltok?
4., Mi alapján döntitek el, hogy kinek válaszoltok? Van valami konkrét elképzelés, hogy mit vártok el egy nyitó levéltől?
5., Mit vártok el a pasi profiljától, mi szerepeljen rajta, illetve kb. mennyi dolgot írjon magáról (pl. probléma-e, ha kb. olyan mélységben ír magáról, hogy 'életvidám és humoros vagyok')?
6., Melyik számít jobban nektek, amikor eldöntitek, hogy válaszoltok-e nekik: a profilja vagy a nyitólevele?
7., ha menet közben jöttök rá, hogy nem az illetőt kerestétek (akár mert találtatok közben jobbat, vagy akármi), akkor szóltok neki, hogy ennyi volt részetekről, vagy inkább csak onnantól kezdve nem küldtök neki több levelet?
8., Mennyire szoktatok ti kezdeményezni? Akár abban, hogy ráírtok új emberekre, akár abban, hogy már a beszélgetés alatt mennyire szoktátok ti vezetni a beszélgetést, új témákat bedobni, kérdezni a másikról, stb.?
A válaszokat előre is köszönöm, örülnék a minél több válasznak.
7:51-es vagyok.
En sem vagyok hive ennek. Mint mondtam, max 3 honapot voltam fent. Egyetlen egy emberrel talalkoztam az oldal altal, akivel igazabol akkor is csak barati viszony volt kialakuloban, azota is jo baratom. :)
Azota mar van parom, akit alltalanos iskolabol ismerek. Egy kapcsolatom sem volt meg,ami netes ismerkedessel kezdodott.
"Apukam" szerintem csak a kepek alapjan irt nokre. Sok nonel sikerrel jart, de normalis kapcsolata csak egy volt eleteben. A tobbi no csak ilyen hetvegi volt. De hat ne csodalkozzon, ha sablonlevelet ir. :D
Igen-igen, sok tenyezotol fugg, de ha en veszem a faradtsagot, hogy odafigyelek a masikra, akkor a masik is vegye a faradtsagot,hogy nem egy elore megirt levelet kuld el.
Ertem a ti nezopontotokat, de en mashogy gondolom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!