Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti miért használtok társkereséssel foglalkozó oldalakat pl: Tinder?
ismerkedés miatt és nem csak a szex miatt.
"Miért nem mennek oda bátrabban a férfiak a nőkhöz?"
vadidegen emberekhez random utcán, főleg úgy, hogy ők utaznak, siketnek melóba, haza, buliba, munkába.
Melóhelyen nem ismerkedek, el nem nagyon járok, ha mégis akkor elvagyok a baráti társaságommal, utcán nem szólítok le vadidegent így kizárásos alapon marad az internet, na nem mintha görcsösen rá lennék akadva.
27F
Hmm, mondjuk társkeresésért. A "csak szex" nem az én műfajom.
S hogy miért nem megyünk oda? Egyrészt azért, mert sok nő kikéri magának, hogy őhozzá odamenjen bárki bárhol. A tömegközlekedést, könyvtárat meg efféle jó helyeket szokták javasolni, hogy ott próbálkozzunk, aztán jönnek a nők kikérni maguknak ugye, hogy dehogyis. Szórakozóhelyre meg nem járok.
Másrészt azért, mert nem vagyok jó a kezdeti személyes beszélgetésekben, túlizgulás, lámpaláz, satöbbi. Emellett nem vagyok valami vonzó, így nem feltételezhetem, hogy akármelyik random csaj majd örül a közeledésemnek, a szupertitkos kódolt jeleket pedig nem tudom értelmezni (azért se, mert ahány csaj annyiféle jel), mert egész egyszerűen nem vagyok ez a típus, akinek ez megy.
Persze manapság kötelező szuperszocálisnak meg extrovertáltnak lenni, és aki nem olyan, azt ki- meg lenézni, mintha valami torzszülött lenne. Elmehettek ti a tudjátok hova.
én a tindert letöltöttem még 2 éve de csak poénból, nem is nagyon foglalkoztam vele csak a nőket néztem. aztán kb 1 hónap után rám írt egy lány, találkoztunk, egymásba szerettünk és nagyon sokáig együtt voltunk.
azóta se használtam
22f
Tinder semmit se ér. Még egy nővel se találkoztam tinderen keresztül.
Élőben nehéz ismerkedni mert mégis hol lehet? honnan tudod ránézésre hogy a kiszemelt lánynak van e barátja?
Lehet hogy nincs neki és be is jönnél neki de annyira félős hogy szóba se állna veled ha leszólítanád ismeretlenül. Vannak akik durván eltudnak utasítani.
Kérdező én sok társkeresőn fennt vagyok régota,mai napig (love.hu,lovehunter,páratlan társkereső,párom.hu,csajok és pasik,klapp.hu,elittars.hu,rátalálsz társkereső) 21/F
Én tartos hosszú boldog pár kapcsolatot keresek,1 életre.ismerkedek majd kialakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!