Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lorba kérdése:
Srácok! Kinek mennyire vált be a Happn, tinder, Mico, Jingle stb. alkalmazások?
Figyelt kérdés
Én ezeken mindegyiken fent vagyok, és abszolút negatív élményem van mindegyikkel kapcsolatban. Az egyiken már több, mint 400 lányt bejelöltem, kb 6-an jelöltek vissza, és abból egyetlen lány volt aki válaszolt, és beszélgettünk kicsit.2016. febr. 15. 09:02
1/4 anonim válasza:
Na kb én is így vagyok, 2 alkalmazást használok, kb 1000-2000 lányból vagy 20-30 jelölt vissza, abból 1 válaszolt az üzenetemre és vele tudtam beszélgetni egy kicsit. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Kész röhej! :)) Nem is értem, mire jók ezek az appok.
Az a meglátásom, hogy ezek megint csak a lányoknak jók. Egy újabb csatorna számukra, ahol visszajelzést kaphatnak arról, hogy mennyi pasinak tetszenek, - amivel már egyébként is tisztában vannak..., - és nekünk férfiaknak pedig csak még inkább megnehezíti a dolgunkat. :(
Biztosan nagyon naív vagyok, nem tagadom, de ezek az alkalmazások csak még inkább romboló hatással vannak az önbizalmamra. Aztán a legtöbb felhasználó lehet nem is valódi profil...
2016. febr. 15. 13:17
3/4 PearlDiver válasza:
A tindert és a jingle-t próbáltam. Mivel itt az első benyomás a döntő, arra kell gondolnom hogy nem túl előnyösek/szimpatikusak a képeim, mert engem is kevesen jelölnek vissza.
4/4 anonim válasza:
a párommal a badoon jöttem össze. szerintem csak mi tudtuk értelmesen csetelni az összes felhasználó közül:)
azóta összeköltöztünk, babát várok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!