Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Nektek Tinderen hetente átlagosan hány match van?
Illetve: mennyire sok lányt "húztok jobbra"?
Van kint márkás kocsival pózoló, Dubajban/New Yorkban készült, stb. képetek?
Egyszer próbálkoztam vele egy hétig. Mindenkit a limit erejéig jobbra húztam és zérus match volt.
Átlagos képek voltak kint, nem pózoltam semmivel. Nem is nagyon tudnék, max ha előveszem a Photoshoppot.
Nekem is kb 1 hónap alatt 1 :D
Am összejött rajta vagy 6-7 partner, de 1 se válaszolt az üzenetemre. Pedig mindenkinél más szöveggel kezdeményeztem, hátha az a baj... De végül semmi.
Kb két hete raktam fel. Az eredmények eddig:
- 2 db match, ami kb azonnal el is tűnt utána. Az egyik ma reggel.
- 2 db szuperlájk, ráírtam mindkettőre, de egyik sem reagált. Nem írt, nem törölt.
- 1 db beszélgetés, de angolul valami egészen random témáról. Nem volt bot, és egy pár üzenet után ő sem válaszolt többet.
Én viszonylag keveset húzok jobbra, mert a többség nem az én stílusom. Azért vannak ott átlagoskák is, nem csak a partyökirálynő-típus. Az eddig eltelt idő alatt kb olyan 120 körülre tippelem a jobbra húzottak számát. De ez nagyon tipp.
Nincs kint gazdagságot sugárzó képem. Egy arc, egy messziről (mint teljesalak), és egy vicces.
24 vagyok, a 18 - 26 közötti intervallum van beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!