Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálatok is bugosnak tűnik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok is bugosnak tűnik a Super Like-funkció Tinderen?

Figyelt kérdés

Egy hete úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a csodát miértisne-alapon. Semmi érdemleges nem történt eddig, viszont kaptam értesítést két darab Szuper Lájkról* is, írtam is mindkét lánynak, de egyik sem válaszolt. Sőt, egy profilon láttam utalást rá, hogy létezik valami ilyesmi bug, hogy nem is ő lájkolgat. Pontosan nem emlékszem, mert még az első eset előtt történt, nem fordítottam rá különösebb figyelmet.

A két eset merőben más. Az elsőnél ő jelölt be előbb, és én erre vissza, a másodiknál én jelöltem előbb, és ő vissza. Racionálisan nézve, ha az ember szándékosan tesz ilyet, akkor csak szóba akar állni a másikkal, ha véletlenül, akkor meg ki tudja törölni a matchet (amire már volt példa...). Viszont az, hogy ott hagyja, és nem reagál, nem logikus. Az első 6, a második 2 napja történt.

Tehát: tapasztalt-e valaki valami hasonlót?

*A Szuperlájk az a funkció, hogy a másik fél azonnali értesítést kap a jelölésről, és nem csak akkor, ha a jelölés kölcsönös.

#Tinder #szuper lájk #jó hát na #tinder bug #éniskipróbálom #aztánezvan
2016. jan. 8. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
a bug ott van, hogy olyan hülye helyre tették azt a superlike-ot, hogy néha mikor kilép valaki a profilnéző módból, akarva-akaratlanul is megnyomja azt, olyan emberre elpazarolva, akire még sima like-ot se nyomott volna :D
2016. jan. 16. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel valóban vigyázni kell, szerencsére eddig megúsztam :D De lehetne annyi az emberben, hogy ha kérdezik, akkor megmondja, hogy bocs, igen, véletlen volt, csá.

Ma reggel volt még egy match (én jelöltem másodszor), aztán 10 perc múlva már nem volt ott :D szombat reggel nyolckor :D

2016. jan. 16. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!