Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az miért jó, ha kedveltek valakit Tinderen, aztán nem válaszoltok neki?
Nem igaz amit az első ír.
Igazából túl sokan írnak és csak annak írunk vissza, aki a legjobban tetszik.
L21
De akkor miért húzod jobbra, aki nem a "legjobban tetszik"? Mármint erre való az egész, basszus. Én csak azokat a lányokat kedvelem, akik tényleg tetszenek. És ilyen eleve kevés van, nyilván nem tetszem mindegyiknek én sem, de ha match van, azért egy minimum érdeklődési szint (értsd: válasz) elvárható.
Szerintem nem kell atomfizikusnak lenni, hogy az ember értse, hogy mire való az app. :D
#4 a válasz nagyon egyszerű :)
azért nem csak azt húzom jobbra aki a legjobban tetszik, mert ő egyáltalán nem biztos,hogy szintén jobbra húz engem. Aki tetszik jobbra húzom, majd a tinder párjaim közül választom ki azt aki a legjobban tetszik.
Akkor ez tényleg önértékelési zavarnak tűnik, még ha nem is olyan heveny, mint ahogy az első írja. Félsz attól, hogy nem vagy elég jó annak, aki a legjobban tetszik, szóval B tervként másokat is jobbra húzol.
Hát, ja, ez is egy mentalitás végül is, csak kár hogy rontja a felhasználó élményét a normális felhasználóknak.
dehogy önértékelési zavar. az lenne a gyermeki naivság, ha azt hinném,hogy több ezer fiú közül pont az szeretne komoly kapcsolatot velem, aki a legjobban tetszik. ilyen csak a mesékben van. :D
egyébként más lányoknak is van b tervük.
Ez nemcsak csak rólad szól, hanem általában az ilyen viselkedésmintát követő lányokról. Naivitás? Nem hiszem, hogy az lenne. Nekem már sikerült összejönnöm Tinderről olyannal, aki a legjobban tetszett. Mondjuk tény, hogy én amúgy is csak azokat is húzom jobbra.
Na mindegy.
ha jól értem, akkor jó sok fiúnak húzgálod, hogy később eldöntsd hogy volt e értelme...mert amúgy be se jön de azért jó visszajelzés...
persze biztosan hülyeség amit írtam :D
#1 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!