Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Az miért jó, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girls are ridiculously shallow kérdése:

Lányok! Az miért jó, ha kedveltek valakit Tinderen, aztán nem válaszoltok neki?

Figyelt kérdés
Minden második lány profiljában az áll, hogy "te vagy a férfi, írj te!" Oké, én írok. Akkor miből állna válaszolni? Mármint ha elvileg tetszünk egymásnak.
2016. jan. 1. 21:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szerinted 3,5 milliárd ellenkező neműből csak egy olyan van, aki a legjobban tetszik? Akkor sajnállak, ha neked tényleg így van.

Én elég sok olyan lányt látok, akik ugyanannyira (a legjobban!) tetszenek.

2016. jan. 1. 22:39
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

#10 nem soknak, csak kevésnek. azoknak akik tetszenek. nem érdekel,hogy tetszem-e olyan fiúknak akik nekem nem. az mit számítana? nekem ők úgyse...

#11 én meg téged sajnállak, mert nem vagy tisztában azzal,hogy mit jelent az,hogy valaki legjobban tetszik. -.- abból csak 1 lehet. még sosem láttam 2 olyan fiút aki pont ugyanannyira tetszett volna külsőre.

2016. jan. 1. 22:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Engem ne sajnálj. Bár maximalista vagyok az élet minden területén, így a nőkén is, hozzád képest nagyságrendekkel több személy van, akik között pusztán a kinézetük alapján nem tudnék dönteni. És így nem kell megalkudnom a szamárral, ha már ló nincs - mint neked.

Sajnáld inkább magadat: 1,5 milliárdból 1, sok sikert!

2016. jan. 1. 22:53
 14/22 anonim ***** válasza:

úgy látom semmit nem értettél :D

pont, hogy azért húzok jobbra többet, mert nem alapozom arra, hogy a rengeteg tinder felhasználó közül összejövök azzal az 1-el aki a legjobban tetszik.

2016. jan. 1. 22:57
 15/22 anonim ***** válasza:
és nekem sem kell megalkudnom a szamárral, mert nincs ló -mivel így is csak azokat húzom jobbra, akik tetszenek.
2016. jan. 1. 22:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem, félreértesz, én tökéletesen értem, hogy te mit és miért csinálsz. Te nem vallod be magadnak sem, hogy miért, de igazából mindegy. A tagadás az első fázis, mint tartják.
2016. jan. 1. 23:02
 17/22 NicoRobin ***** válasza:

Nekem fiú és lány ismerőseim is úgy használják a Tindert, hogy kivétel nélkül mindenkit jobbra húznak. Van, aki oda sem néz, csak mint egy gép, húzogatja az ujját a képernyőn. Aztán a visszaigazolásokból kiválasztják azokat, akik igazán szimpatikusak.

Szóval ez nem csak a lányokra jellemző. Mindkét félnek ugyanolyan ego-növelés a lehető legkisebb energiabefektetéssel.

2016. jan. 2. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Velem pl. elég gyakran előfordul az is, hogy olyan stílusban írnak, hogy nincs az a pénz, hogy válaszoljak, pedig kép alapján még szimpinek tűnt az illető...
2016. jan. 2. 22:39
 19/22 A kérdező kommentje:

NicoRobin, lehet, hogy ez valami magyar szokás lehet akkor. Eddig szinte kivétel nélkül csak a külföldi lányok válaszoltak.

Utolsó: kinek mi, nyilván, de nincs gond sem a helyesírásommal, sem pedig - az eddig kapcsolataimból ítélve - a stílusommal.

2016. jan. 3. 18:58
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Mert lehet, hogy egyszerre húszan írnak és nyilván nem a 'szia, hogy vagy, hogy telt a napod?' kérdésekre fogunk válaszolni.
2016. jan. 17. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!