Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az miért jó, ha kedveltek valakit Tinderen, aztán nem válaszoltok neki?
Szerinted 3,5 milliárd ellenkező neműből csak egy olyan van, aki a legjobban tetszik? Akkor sajnállak, ha neked tényleg így van.
Én elég sok olyan lányt látok, akik ugyanannyira (a legjobban!) tetszenek.
#10 nem soknak, csak kevésnek. azoknak akik tetszenek. nem érdekel,hogy tetszem-e olyan fiúknak akik nekem nem. az mit számítana? nekem ők úgyse...
#11 én meg téged sajnállak, mert nem vagy tisztában azzal,hogy mit jelent az,hogy valaki legjobban tetszik. -.- abból csak 1 lehet. még sosem láttam 2 olyan fiút aki pont ugyanannyira tetszett volna külsőre.
Engem ne sajnálj. Bár maximalista vagyok az élet minden területén, így a nőkén is, hozzád képest nagyságrendekkel több személy van, akik között pusztán a kinézetük alapján nem tudnék dönteni. És így nem kell megalkudnom a szamárral, ha már ló nincs - mint neked.
Sajnáld inkább magadat: 1,5 milliárdból 1, sok sikert!
úgy látom semmit nem értettél :D
pont, hogy azért húzok jobbra többet, mert nem alapozom arra, hogy a rengeteg tinder felhasználó közül összejövök azzal az 1-el aki a legjobban tetszik.
Nekem fiú és lány ismerőseim is úgy használják a Tindert, hogy kivétel nélkül mindenkit jobbra húznak. Van, aki oda sem néz, csak mint egy gép, húzogatja az ujját a képernyőn. Aztán a visszaigazolásokból kiválasztják azokat, akik igazán szimpatikusak.
Szóval ez nem csak a lányokra jellemző. Mindkét félnek ugyanolyan ego-növelés a lehető legkisebb energiabefektetéssel.
NicoRobin, lehet, hogy ez valami magyar szokás lehet akkor. Eddig szinte kivétel nélkül csak a külföldi lányok válaszoltak.
Utolsó: kinek mi, nyilván, de nincs gond sem a helyesírásommal, sem pedig - az eddig kapcsolataimból ítélve - a stílusommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!