Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan a hitem miatt fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan a hitem miatt fogok magányosan meghalni?

Figyelt kérdés
Egy 30 éves fiatal mérnök vagyok, zürichi phdvel, egy cég fejlesztési vezetője vagyok, Állítólag jóképű és Sportos, nem mellesleg rendkívül vallásos. A vallásom tanai szerint nem kedves az Istennek az, ha házasság előtt élek nemi életet és próbálom ehhez tartani magam. Egy nő (még keretyének sem) sem képes ezt elfogadni és rendkívül magányos vagyok. Így hogy betöltöttem a 30 évet már nagyon Félek hogy nem találom meg a párom. Márpedig a vallásom nem akarom feladni. Vannak olyan nők akiknek hasonlóak a nézetei és csak én nem talál a helyem a világban vagy mindvégig vak voltam és több ilyen nő is van?
2016. ápr. 19. 20:18
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, amikor a farizeusok tesztelik Jézust, és a paráznő nő halálrakövezése előtt még kenetteljesen megkérdezik a Mestert, hogy mit szól mindehhez, akkor Jézus azt válaszolja nekik, hogy "az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek".

Szóval, ne betű szerint kövesd a bibliai tanításokat, hanem próbáld a szellemüket megérteni.

A Hit-ed miatt ne hallj meg magányosan, mert a Biblia azt mondja, hogy "szaporodjatok ée sokasodjatok, és töltsétek be a Földet"

De szerintem, ha Ferenc pápának megírnád a kérdésedet, és ő felhívna téged telefonon, ő is csak azt mondaná, hogy Fiam, szamárságokban hittél eddig, ha a hited a párválasztásban akadályoz!

2016. ápr. 21. 11:09
 42/42 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg a parkatt.hu nevű oldalt,az kifejezetten vallásosoknak való oldal.Még csomó ilyen társkereső van,ha nagyon ragaszkodsz a vallásodhoz.
2016. máj. 17. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!