Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magányosan fogok meghalni ha...

Magányosan fogok meghalni ha önmagam vagyok?

Figyelt kérdés
Többen mondták h nehéz eset vagyok ...mindig változtatok a viselkedésemen meg minden.Ha magamat adnám szép lassan barátaim sem lennének .. A legnagyobb bajom h mindenkivel kedves vagyok ... Ez engem zavar ,valahogy nem merek bunkó lenni az emberekkel kiskorom óta van ez mindenkibek segitek ha baj van meg megsajnálom de az én érzéseimmel senki sem foglalkozott nem viccelek sajnos mit tegyek ?
2015. jún. 23. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:

állj a sarkadra, ne legyél nyuszi, nem kell mindenkin segíteni

segíts magadon az Isten is megsegít

2015. jún. 23. 01:53
 2/4 anonim ***** válasza:

a komoly változásokra általában kényszerül az ember,nem önszántából változik meg.

példa az egyik ismerősöm.

igazán jóravaló srác volt,de belevágott olyasmibe amire nem volt teljes rálátása éppen ezért elszúrta aminek az eredménye 5 év letöltendő börtönben.

bekerült ez a jóravaló gyerek és meg akarták verni,meg is verték,el akarták venni mindenét,meg akarták erőszakolni,szolgát akartak belőle csinálni és nem jött össze,mert kényszerítve volt arra,hogy megváltozzon,hogy harcossá váljon és azzá is vált,igazi kemény fiúvá.

pont ezért te is csak addig leszel ilyen amíg megteheted.

amikor majd érzed ennek a rád nézve komoly káros következményeit akkor fogsz megváltozni.

amikor kiszakadsz a kényelmes kis komfort zónádból.

a változás pedig nem káros hanem a természet törvénye és az új ismereteknek kihívásoknak köszönhetően erősödik a jellemed és az új kemény éned lesz az igazi önmagad,hátrahagyva a régi gyenge haszontalan éned.

éppen ezért a konfliktus az élet motorja a legjobb dolog a fejlődésre.

2015. jún. 23. 01:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de őszintén szólva nem zavar a magány, mert így jó. Csak nevetek azokon, akik papolnak, hogy "márpedig csaj/hapsi nélkül nem lehet élni", közben meg sorra ba× el a kapcsolataikat.

Amúgy meg ilyen a természet: ki harcias, ki kedves, ki közömbös. Minél változatosabb, annál jobb.

2015. jún. 23. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanilyen vagyok. Nem tudok bunkó lenni sajnos vagy nem sajnos. :D Egyszerűen én is túl kedves vagyok. (És ez most nem egoistaság) Mondjuk nem is nagyon van szükségem arra, hogy bunkó legyek mert nem nagyon szoktak nekem beszólni, ritkán.
2015. jún. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!