Magányosan fogok meghalni ha önmagam vagyok?
állj a sarkadra, ne legyél nyuszi, nem kell mindenkin segíteni
segíts magadon az Isten is megsegít
a komoly változásokra általában kényszerül az ember,nem önszántából változik meg.
példa az egyik ismerősöm.
igazán jóravaló srác volt,de belevágott olyasmibe amire nem volt teljes rálátása éppen ezért elszúrta aminek az eredménye 5 év letöltendő börtönben.
bekerült ez a jóravaló gyerek és meg akarták verni,meg is verték,el akarták venni mindenét,meg akarták erőszakolni,szolgát akartak belőle csinálni és nem jött össze,mert kényszerítve volt arra,hogy megváltozzon,hogy harcossá váljon és azzá is vált,igazi kemény fiúvá.
pont ezért te is csak addig leszel ilyen amíg megteheted.
amikor majd érzed ennek a rád nézve komoly káros következményeit akkor fogsz megváltozni.
amikor kiszakadsz a kényelmes kis komfort zónádból.
a változás pedig nem káros hanem a természet törvénye és az új ismereteknek kihívásoknak köszönhetően erősödik a jellemed és az új kemény éned lesz az igazi önmagad,hátrahagyva a régi gyenge haszontalan éned.
éppen ezért a konfliktus az élet motorja a legjobb dolog a fejlődésre.
Én is ilyen vagyok, de őszintén szólva nem zavar a magány, mert így jó. Csak nevetek azokon, akik papolnak, hogy "márpedig csaj/hapsi nélkül nem lehet élni", közben meg sorra ba× el a kapcsolataikat.
Amúgy meg ilyen a természet: ki harcias, ki kedves, ki közömbös. Minél változatosabb, annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!